Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα έδωσαν όλα στους εκβιαστές: Κατάργηση της βίζας για τους τούρκους θα προτείνει η Κομισιόν

Τα έδωσαν όλα στους εκβιαστές: Κατάργηση της βίζας για τους τούρκους θα προτείνει η Κομισιόν

Τις προηγούμενες ημέρες γίναμε μάρτυρες ενός πρωτοφανούς εκβιασμού από πλευράς της τουρκίας. Σε επίσκεψη που πραγματοποίησε η Μέρκελ, ο Τούσκ και άλλοι ευρωπαίοι αξιωματούχοι στην Άγκυρα, ο Νταβούτογλου τους έθεσε το θέμα εντελώς κυνικά. Τους είπε ότι δεν πρόκειται να δεχτεί πίσω κανέναν «πρόσφυγα» στην Τουρκία και ότι θα συνεχίσει να στέλνει αφειδώς λαθρομετανάστες στην Ελλάδα μέχρι να εισπράξει τα δισεκατομμύρια που του υποσχέθηκαν και να καταργηθεί η βίζα για τους πολίτες της χώρας του.

 

Ιδιαιτέρως το τελευταίο είναι εξαιρετικά σημαντικό για την τουρκία, αφού έτσι θα μπορούν να εισέρχονται στις χώρες της Ευρώπης εύκολα οι πράκτορές τους. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να ασκούν σκληρότερη προβοκατόρικη πολιτική, όπως και να συντονίζουν καλύτερα την υπονόμευση της Ελλάδος.

Έτσι, λοιπόν, το Spiegel αναφέρει ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θέλει να ανοίξει τον δρόμο για την κατάργηση της υποχρέωσης της βίζας για την Τουρκία. Όπως επισημαίνεται, είναι σαφές ότι η Κομισιόν δεν θέλει να στερήσει τη θετική εισήγηση υπέρ της Τουρκίας εξαιτίας «τεχνικών εμποδίων» όπως, για παράδειγμα, του γεγονότος ότι η Άγκυρα δεν είναι αυτή τη στιγμή σε θέση να εκδώσει βιομετρικά διαβατήρια.

Κοινώς, οι ευρωπαίοι αποδεικνύονται για άλλη μία φορά “τσάμπα μάγκες” που μπορούν και εκβιάζουν μονάχα κάτι ανδρείκελα όπως ο Σαμαράς, ο Τσίπρας, ο Μητσοτάκης και οι λοιποί που δυστυχώς κυβερνούν την Ελλάδα. Ερχόμενοι ενώπιον κάποιου από το “συνάφι” τους αυτομάτως δειλιάζουν και δίνουν ό,τι τους ζητηθεί.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-edwsa-ola-stous-ekbiastes-katarghsh-ths-bizas-gia-tous-tourkous-tha-prot#ixzz47Q1gW8qq

Exit mobile version