Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: «Ό,τι και να κάνετε, υπάρχει πλέον ένα εθνικιστικό Κίνημα στη χώρα»

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: «Ό,τι και να κάνετε, υπάρχει πλέον ένα εθνικιστικό Κίνημα στη χώρα»

20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016: ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

“Κύριε Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι Βουλευτές, άρχισε την ομιλία του ο Πρωθυπουργός λέγοντας ότι δεν θα ακολουθήσει το ακροδεξιό και μισαλλόδοξο μήνυμα που εκπέμπουν πολλοί στην Ευρώπη περί κλειστών συνόρων.

Κάθε σοβαρό κράτος ελέγχει τα σύνορά του. Και επειδή η Χρυσή Αυγή, σε όλους τους τόνους, απέναντι σε όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια και εντονότερα τον τελευταίο χρόνο στην πατρίδα μας, ναι, έχει το σύνθημα «Κλείστε τα σύνορα», δεν ξέρω τι εννοεί μισαλλόδοξο, τι εννοεί ρατσιστικό, τι εννοεί ακροδεξιό ο κ. Τσίπρας. Όμως, εάν σημαίνει το να ελέγχουμε τα σύνορα, να έχουμε κράτος εθνικό, ναι, τότε εμείς οι Χρυσαυγίτες και ρατσιστές είμαστε και μισαλλόδοξοι και ό,τι άλλο θέλετε…

«Δεν υπάρχει πρόβλημα ασφαλείας» είπε ο Πρωθυπουργός…

“Είπε, ακόμη, ο κύριος Πρωθυπουργός ότι οι καταυλισμοί ευρίσκονται υπό έλεγχο. Δεν ξέρω σε ποια χώρα ζει. Στη Δανία; Στη Σουηδία; Στη Νορβηγία; Έχουμε βιασμούς, έχουμε δολοφονίες, έχουμε νταραβέρι ναρκωτικών. Και για όλα αυτά μας λέει ότι «είναι μια κατάσταση υπό έλεγχο». Ωραίος έλεγχος!

Και, βεβαίως, δεν είναι μόνο το hot spot στην Ειδομένη, στη Μυτιλήνη, στη Σάμο, στη Χίο και αλλού. Υπάρχουν κι άλλα hot spot. Στα Πατήσια, στην Κυψέλη, στον Άγιο Παντελεήμονα, στην πλατεία Αττικής, στη Μενεμένη, στις δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης. Εκεί δεν βρέθηκε κανένα κανάλι, από αυτά τα κανάλια πολυτελείας που ελέγχουν οι νταβατζήδες, προκειμένου να ακούσει τη γνώμη των πολιτών… Και στο σημείο αυτό, έχω να πω κάτι -μιας και είναι επίκαιρο το θέμα και συνεχώς το επαναλαμβάνετε-  γι’ αυτό που λέτε, ότι θα ελέγξετε τη διαπλοκή: Πότε, επιτέλους; Δεκαπέντε μήνες κυβερνάτε. Αδίκως σας αποκαλούν μπολσεβίκους. Οι μπολσεβίκοι σε έναν μήνα θα είχαν καθαρίσει όλα αυτά τα πράγματα. Εσείς απ’ ό,τι φαίνεται, συνδιαλέγεστε. Και ακόμη δεν μάθαμε ούτε από τη μια πλευρά, ούτε από την άλλη ποια είναι η γάτα Ιμαλαΐων, τι ελέχθη και τι παζάρι παίζεται πίσω απ’ όλη αυτήν την υπόθεση.

«Δεν υπάρχει πρόβλημα ασφαλείας και τρομοκρατίας» είπε ο κύριος Πρωθυπουργός… Δεν έχει σχέση, λοιπόν, λέτε, με την τρομοκρατία η εισροή όλων αυτών των προσφύγων. Σας διαβάζω τα ονόματα: Αλ Μοχάμαντ Αχμάντ. Συμμετείχε στην τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι με εκατό και πλέον νεκρούς. Πέρασε από την Λέρο. Ομπάμα Γκραγιέντ, συνεργός του Αμπντεσλάμ. Συμμετείχε στην τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες, επίσης, με πάρα πολλούς νεκρούς. Και αυτός πέρασε από την Λέρο…”

Κάπως αργά θυμήθηκε η Ν.Δ. τους λαθρομετανάστες

“Στην συνέχεια, για να προχωρήσω στον σχολιασμό όσων ελέχθησαν μέχρι τώρα, μίλησε ο κ. Μητσοτάκης και είπε ότι δεν είναι επίκαιρο το θέμα. Φυσικά και δεν είναι για αυτόν επίκαιρο, αφού η σημερινή συζήτηση γίνεται κατόπιν αίτησης για τη διεξαγωγή της, από τη ΝΔ, με ημερομηνία 23 Μαρτίου του 2013. Μέχρι την ημερομηνία κατά την οποία ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε να γίνει αυτή η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση, είχαν περάσει στη χώρα ένα εκατομμύριο εκατό χιλιάδες λαθρομετανάστες και πρόσφυγες. Κάπως αργά το θυμήθηκε.

Και το θυμήθηκε αργά, πολλές δεκαετίες αργότερα θα έλεγα, όχι μόνο λόγω αυτού, αλλά και γιατί επικαλέστηκε και είπε ότι τις τελευταίες δεκαετίες γίνεται πάντα η συζήτηση αυτή υπό την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς. Σοβαρώς, κύριε Μητσοτάκη; Σοβαρώς, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας; Και ποιος έφερε την πολιτική και ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς σε αυτή τη χώρα; Δεν κυβέρνησαν αυτοί; Δεν άφησαν αυτοί ελεύθερα τα πάντα;

Και είχε, μάλιστα, το θράσος να μιλήσει και για διάφορες ενέργειες αναρχοκομμουνιστικών στοιχείων, οι οποίες πράγματι γίνονται τον τελευταίο χρόνο. Γιατί, επί των ημερών της τι γινόταν; Ποιος κυβερνούσε το 2008, όταν έκαψαν κυριολεκτικά την Αθήνα; Η ΝΔ δεν κυβερνούσε;

Δίκαια, λοιπόν, πρέπει κανείς να πει ότι είναι τουλάχιστον υποκριτικό να ομιλεί η ΝΔ και να διαμαρτύρεται για την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς, γιατί αυτή την έφερε, αυτή την επέτρεψε, αυτή ήταν ανίκανη να την αντιμετωπίσει. Γιατί η πολιτική της δεν είχε ποτέ καμμία ιδεολογία, παρά μόνο τη ρεμούλα, τη μίζα, τον διορισμό των «δικών της παιδιών» και το πώς να λεηλατήσει το ελληνικό κράτος.

“Σε αυτή τη Βουλή, εκτός από τους ψευτοδεξιούς, υπάρχουν οι Χρυσαυγίτες”

“Σε αυτή τη Βουλή όμως σήμερα, εκτός από τους ψευτοδεξιούς, υπάρχουν κάποιοι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν το εθνικό κράτος. Και αυτό δεν μπορείτε να το αποφύγετε. Κι ας είναι άδεια αυτή η Αίθουσα. Είναι γεμάτες οι πλατείες όπου πηγαίνουμε και οι αίθουσες που μας ακούν οι πολίτες. Υπάρχουν οι Χρυσαυγίτες.

Καθυστερημένο το αίτημα, λοιπόν, περί ασφαλείας της Νέας Δημοκρατίας. Μιας όμως και μιλάει η Νέα Δημοκρατία περί ασφαλείας, τα κάγκελα που βλέπουμε, που έχουν μπει στα παράθυρα όλης της χώρας, σε όλες τις κατοικίες, τόσο των κάτω όσο και των άνω ορόφων, μήπως μπήκαν επί των ημερών ΣΥΡΙΖΑ; Για να είμαστε δίκαιοι, όλα αυτά έγιναν επί των ημερών της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ και όχι του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος βεβαίως και φέρει ηθική ευθύνη, διότι όλα αυτά τα χρόνια ήταν ο μόνιμος προστάτης κάθε λαθρομετανάστη ο οποίος έμπαινε ατιμώρητα στην πατρίδα μας, χωρίς να έχει κανέναν φραγμό.

Είχαμε επίσης επί των ημερών της ΝΔ τη δραπέτευση από τις φυλακές Τρικάλων της συμμορίας Κόλα, Κούπα και λοιπών. Αμέσως μετά τη διαφυγή τους, τον Μάρτιο του 2013 μία Ελληνίδα που κανείς δεν θυμάται σήμερα, η Κατερίνα Ζώγαλη, ήταν νεκρή από τις σφαίρες στα Ίσθμια της Κορίνθου. Και στις 17 Ιουνίου, σκότωσαν στο Δίστομο Βοιωτίας έναν τριανταεξάχρονο αστυνομικό, τον αείμνηστο Γιώργο Ανδριτσόπουλο. Ήταν μία ομάδα πέντε ανδρών. Το ύποπτο όχημα με τους οπλισμένους με καλάσνικοφ αλλοδαπούς κακοποιούς είχε εντοπιστεί από την προηγούμενη μέρα. Το κράτος, που μας μιλάει η Νέα Δημοκρατία για ασφάλεια, δεν είχε κάνει τίποτε κι έτσι εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον Ανδριτσόπουλο. Και είχαν βάλει κάτω γονατιστούς τους υπόλοιπους τέσσερις αστυνομικούς και τους έλεγαν -υπάρχει μέσα στη δικογραφία- «θα εκτελέσουμε κι εσάς Χρυσαυγίτες». Διότι για όλους αυτούς τους εγκληματίες, κάθε Έλληνας που αντιστέκεται είναι ένας Χρυσαυγίτης.

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε πει: «Κάποτε θα έλθει ένα ψευτορωμαίικο. Μην το πιστέψετε. Θα έλθει και άλλο». Τις ημέρες αυτού του ψευτορωμαίικου ζούμε και ελπίζουμε στην Ελλάδα της Χρυσής Αυγής. Θα ήθελα να τελειώσω λέγοντας ότι λίγες εκατοντάδες μέτρα από εδώ υπάρχει μία στήλη λευκή, εκεί όπου δολοφόνησαν οι «δημοκράτες» -εντός πολλών εισαγωγικών- τον Ίωνα Δραγούμη, ο οποίος είχε γράψει: «Αν τέτοιο είναι το κράτος και δρα εις βάρος του Έθνους, δεν αξίζει να υπάρχει».

Έτσι, λοιπόν, και εγώ τελειώνω με τα λόγια του Ίωνα Δραγούμη: Κάτω το Κράτος. Ζήτω το Έθνος!”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-oti-kai-na-kanete-uparchei-pleon-ena-ethnikistiko-kinhm#ixzz47QQSI0ql

Exit mobile version