Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μαζί με τους τούρκους κλαίνε και οδύρονται και τα “συντρόφια” για την συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στα Πομακοχώρια

Μαζί με τους τούρκους κλαίνε και οδύρονται και τα “συντρόφια” για την συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στα Πομακοχώρια

Εκτός από τους τουρκόφρονες της Θράκης, που… πικράθηκαν –και με το δίκιο τους- για την επιτυχή εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Γλαύκη –την πρώτη που κάνει εθνικιστικό κίνημα στα πομακοχώρια!- είχαμε… δράματα και στον χώρο των αναρχοκομμουνιστών! Κι αυτοί έχουν τα… δίκια τους, γιατί ως «εργαζόμενοι» με το… κομμάτι, έχασαν ένα σιγουρότατο «μεροκάματο» από τους… κιμπάρηδες του τουρκικού προξενείου!

Έτσι, σε… δακρύβρεχτο κείμενό τους εκφράζουν τον… αβάσταχτο πόνο τους. Πάρτε μάτι:

«Ξάνθη: η εισβολή των φασιστών έγινε απροειδοποίητα

Τα καθάρματα της χρυσής αβγής κάνοντας μια παράκαμψη στο χρόνο (αντί για 7 του Μάη, εισέβαλαν χθες στις 27 του Απρίλη) και στον τρόπο (αναιρώντας την προγραμματισμένη τους εισβολή χωρίς δημόσια προειδοποίηση)…».

Εν συνεχεία, αποκαλύπτουν από μόνοι τους, τον πραγματικό παρακρατικό τους ρόλο, που ετέθη στην συγκεκριμένη περίπτωση στην υπηρεσία των Τουρκαλάδων – με το… αζημίωτο βεβαίως:

«… Αντίθετα με το γεγονός μιας αντιφασιστικής στις 7 του Μάη που θα στηνότανε, γεγονός που θα αναβάθμιζε και την εισβολή τους, μιας και στις αντιφασιστικές ανησυχίες είχε ήδη ενταχθεί και το φιλοπροξενικό στοιχείο όπως π.χ. ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ που υποστηρίζει ανοιχτά το προξενείο και τη μουφτεία που ελέγχεται από αυτό…».

Πείτε τον πόνο σας και κλάψτε συντρόφια, για να… ξεθυμάνετε! Και πιείτε και λίγο… ξυδάκι, θα σας κάνει καλό!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mazi-me-tous-tourkous-klaine-kai-odurontai-kai-ta-suntrofia-gia-thn-sugkent#ixzz47Qet2HRj

Exit mobile version