Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΝΔ, η τάξη και η ασφάλεια…

Η ΝΔ, η τάξη και η ασφάλεια...

Γράφει ο Αντίοχος

Τώρα το «θυμήθηκε»!

Την πολιτική σε θέματα τάξης – ασφάλειας, καθώς επίσης και την συναφή «μεταναστευτική» πολιτική των κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ (και των ελαφροδεξιών συνοδοιπόρων τους…), την βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας, την ζούμε στο πετσί μας. Δυστυχώς, όμως, ο ελληνικός λαός έχει την κακή συνήθεια να ξεχνάει γρήγορα και κάποιοι έχουν λησμονήσει την αντίστοιχη πολιτική της νουδούλας. Γνωρίζοντάς το αυτό, κι αφού έχουν περάσει 15 μήνες «πρώτης / δεύτερης φοράς αριστερά» κι έχουν μπουκάρει στην χώρα πάνω από ένα εκατομμύριο εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι, μόλις τις προηγούμενες ημέρες «θυμήθηκε» η νουδούλα να ζητήσει συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για το ζήτημα. Οφείλουμε, λοιπόν, να θυμίσουμε την πολιτική της νουδούλας, για να μην κοροϊδεύει την κοινωνία.

Οι βαριοπούλες, τα καλάσνικοφ και το θράσος του φον Κούλη

«Η απόσταση που χωρίζει μια βαριοπούλα από μια μολότοφ και μια μολότοφ από ένα καλάσνικοφ είναι τελικά μικρή… Το άβατο των Εξαρχείων παραμένει άβατο… Όλοι οι τρομοκράτες προέρχονται από τη μήτρα της άκρας Αριστεράς». Αυτά είπε σε γενικές γραμμές ο φον Κούλης, για τους κουκουλοφόρους και την τρομοκρατία, αφού βεβαίως έσπευσε να διευκρινίσει –ως γνήσιος ψοφοδεξιός- ότι «δεν εξισώνει τις συμπεριφορές των τρομοκρατών με τους αγώνες της Αριστεράς», τους οποίους «σέβεται και τιμά». Τι θράσος! Να μην αναφερθούμε στα –μακρινά- χρόνια του μεταπολιτευτικού καραμανλισμού, όταν πρωτοεμφανίστηκαν οι κόκκινοι τρομοκράτες και οι κουκουλοφόροι των Εξαρχείων, δρώντες ανενόχλητοι, ούτε στα -επίσης μακρινά- χρόνια του μητσοτακισμού και του ύστερου καραμανλισμού, που συνεχίστηκαν αυτά τα φαινόμενα. Θα αναφερθούμε στην πιο πρόσφατη περίοδο της νουδούλας, στην εποχή της σαμαροκρατίας, με δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Έργα και ημέρες των ψοφοδεξιών… αντιτρομοκρατών

Κατ’ αρχάς, η περίπτωση Μαζιώτη-Ρούπα. Σκούζουν τώρα οι γαλιάντρες, γιατί αποφυλακίστηκε στο 18μηνο ο Ρουπακιάς, ο οποίος ετέθη σε κατ’ οίκον περιορισμό. Αλλά, κάνουν πως ξεχνάνε την αποφυλάκιση των δύο αρχιτρομοκρατών –πρωτοφανής περίπτωση παγκοσμίως- και χωρίς κατ’ οίκον περιορισμό. Κι όπως ήταν αναμενόμενο, οι αρχιτρομοκράτες εν συνεχεία… εξαφανίστηκαν. Πότε συνέβη αυτό; Επί εποχής «ευνομίας παντού», Δένδια-Σαμαρά. Δεύτερη περίπτωση, παγκοσμίως πρωτοφανής: καταδικασμένος αρχιτρομοκράτης -και μάλιστα αμετανόητος-, ο Χ. Ξηρός, παίρνει… άδεια από τις φυλακές και εν συνεχεία… εξαφανίζεται! Γεια σας ψοφοδεξιοί… αντιτρομοκράτες με τα ωραία σας!

Η ανομία ήταν πάντα εδώ!

«Οι ληστείες αυξήθηκαν στην επικράτεια τους πρώτους έξι μήνες του 2015 κατά περίπου 15% σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2014. Οι κλοπές, οι διαρρήξεις αυξήθηκαν και στην Αττική και στην επικράτεια κατά 6% και η εικόνα ανομίας επέστρεψε, δυστυχώς, στα κέντρα των μεγάλων πόλεων». Τάδε έφη φον Κούλης! Εδώ γελάνε! Επέστρεψε η ανομία; Γιατί Κούλη, είχε φύγει ποτέ για να επιστρέψει; Δεν θέριζε η εγκληματικότητα και επί νουδούλας; Εδώ ο κύριος παίζει με την νοημοσύνη του ελληνικού λαού και τον παραδίδουμε στην χλεύη του…

«Βασιλική διαταγή και τα σκυλιά δεμένα»!

Τέλος, ο φον Κούλης αναφέρθηκε και στο «μεταναστευτικό» ζήτημα, υποστηρίζοντας πως η κατάσταση θα ήταν καλύτερη αν ήταν στην εξουσία η νουδούλα – χωρίς όμως να διευκρινίσει πως. Εδώ να σταθούμε. Κατ’ αρχάς, να πούμε ότι μόλις άρχισε ο «εγκλωβισμός» των απρόσκλητων στην Ελλάδα και η δημιουργία των hot spot, ενώ όλοι περίμεναν από την νουδούλα να σηκώσει παντιέρα και να ξαμολήσει στους δρόμους και τις πλατείες τον Μπουμπούκο τον… λαθρομεταναστευτοφάγο, για να κάνει παιχνίδι, είδαν έκπληκτοι να κρατάει χαμηλούς τόνους – και να συνεχίζει στο ίδιο τέμπο μέχρι σήμερα, με μοναδική παραφωνία κάποιες σποραδικές φραστικές εξάρσεις. Κι αν όλοι εξεπλάγησαν, εμείς δεν εκπλαγήκαμε καθόλου. Διότι, είναι κοινό μυστικό, ότι τους χαμηλούς τόνους της νουδούλας, τους επέβαλλε η –κοινή αφέντρα mister Tsipra και φον Κούλη- η φράου Μέρκελ. Κι ως γνωστόν, «βασιλική διαταγή και τα σκυλιά δεμένα»!

Ο ρόλος της Χρυσής Αυγής στην πτώση της λαθρομετανάστευσης!

Από κει και πέρα, έχουμε να παρατηρήσουμε τα κάτωθι:

1ον) Η πιο «παραγωγική» χρονιά στην είσοδο λαθρομεταναστών (με εξαίρεση το 2015 που μπήκαν 975.000) ήταν το 2008 -επί ΝΔ- που εισήλθαν στη χώρα 146.337 λαθρομετανάστες.

2ον) Τα σαμαρόσκυλα ισχυρίζονται ότι επί των ημερών τους και χάρη στην πολιτική τους, μειώθηκε κατά πολύ ο αριθμός των εισερχομένων. Πραγματικά, από τους 99.368 του 2011 πέσαμε στους 76.878 το 2012 και στους 43.002 το 2013.

Όμως:

α) Ο αριθμός των εισερχομένων λαθρομεταναστών μειώθηκε, λόγω της οικονομικής κρίσης. Έτσι, από τους 132.5214 του 2010, πέσαμε στους 99.368 το 2011 (επί ΠΑΣΟΚ, χωρίς να ληφθεί κάποιο ιδιαίτερο μέτρο).

β) Η μεγάλη πτώση του 2013 οφείλεται, ως έναν βαθμό, στην κατασκευή του φράχτη του Έβρου (που ολοκληρώθηκε τα Χριστούγεννα του 2012). Αλλά, ούτε με τον φράχτη έχει σχέση η νουδούλα, καθώς η κατασκευή του αποφασίστηκε και ξεκίνησε επί υπουργίας Παπουτσή.

γ) Κατά κύριο λόγο, η μεγάλη πτώση της λαθρομετανάστευσης το 2013 οφείλεται στην είσοδο της Χρυσής Αυγής στη βουλή και στις εντονότατες φήμες ότι στην Ελλάδα γίνονται «ρατσιστικές» επιθέσεις, κ.τ.λ. Γι’ αυτό, μόλις πέρασε ο «κίνδυνος» στα τέλη του 2013 –με τις προφυλακίσεις και λοιπές διώξεις- είχαμε ραγδαία αύξηση της λαθρομετανάστευσης, που κατέληξε στους 77.163 εισερχομένους του 2014.

Περί των «Κέντρων Κράτησης»

Υποστηρίζει επίσης η νουδούλα, ότι τα κλειστά «Κέντρα Κράτησης» έπαιξαν αποτρεπτικό ρόλο. Κατ’ αρχάς, τα Κέντρα αυτά έγιναν για τον φόβο της Χρυσής Αυγής, για να δείξει ο Σαμαράς ότι προσπαθεί, ότι κάτι κάνει. Δεύτερον, δημιουργήθηκαν πέντε τέτοια, στην Αμυγδαλέζα, στην Κόρινθο, στο Παρανέστι Δράμας, στην Ξάνθη, στην Κομοτηνή και στο Φυλάκιο της Ορεστιάδας. Σ’ αυτά κρατήθηκαν περί τους 5.000 λαθρομετανάστες, σταγόνα στον ωκεανό του συνόλου. Επίσης, για την φύλαξή τους -επί 24ώρου βάσεως- διατέθηκαν χιλιάδες αστυνομικοί, οι οποίοι έλειψαν από την αστυνόμευση. Η κράτηση όλων αυτών δεν γινόταν προκειμένου να απελαθούν -αν ήταν έτσι θα το έκαναν από την πρώτη στιγμή- αλλά για να πιεσθούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα «εθελοντικού επαναπατρισμού», του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (δωρεάν τα αεροπορικά έξοδα της επιστροφής, συν 300 ευρώ στο χέρι, για τα… πρώτα τους έξοδα). Τα αποτελέσματα των «Κέντρων Κράτησης» ήταν πενιχρά, καθώς όλοι αυτοί που μπήκαν στο πρόγραμμα -που δεν ήταν όλοι κρατούμενοι- είναι λιγότεροι από 10.000 μέσα σε δυόμιση χρόνια…

Οι… «απελάσεις» της νουδούλας

Καμαρώνει η νουδούλα ότι έκανε… απελάσεις. Ωστόσο, οι αριθμοί που έδιναν ήταν παραπλανητικοί. Για παράδειγμα, όλο το 2014 εμφάνισαν ως απελαθέντες 20.314 λαθρομετανάστες (ενώ εισήλθαν στη χώρα 77.163 νέοι). Πόσοι ήταν οι πραγματικά απελαθέντες; Οι 9.677 Αλβανοί (οι οποίοι επέστρεψαν στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες…) και κάτι λίγοι από ανατολικοευρωπαϊκές χώρες (π.χ. Μολδαβοί, Ουκρανοί, κ.λπ.). Όλοι οι υπόλοιποι που εμφανίζονται ως «απελαθέντες» (Πακιστανοί, Αφγανοί, κ.λπ.) έφυγαν με το πρόγραμμα «εθελουσίας επιστροφής»…

Όλοι όσοι εισέρχονταν στην Ελλάδα εξ’ Ανατολών, έσκιζαν προηγουμένως τα διαβατήριά τους (με εντολή των ΜΚΟ). Δήλωναν ψευδή στοιχεία και ψευδή χώρα προελεύσεως (συνήθως κάποια εμπόλεμη) και εν συνεχεία έδιναν μια ψεύτικη διεύθυνση κατοικίας –στο κέντρο της Αθήνας- κατέθεταν αίτημα πολιτικού ασύλου και κυκλοφορούσαν ελεύθεροι. Η απάντηση στο αίτημα ερχόταν μετά από χρόνια, στην ψεύτικη διεύθυνση…

Πακιστανοί, Αφγανοί και λοιποί εξ’ Ανατολών ΔΕΝ απελαύνονταν επί Σαμαρά, γιατί δεν υπάρχει συμφωνία επανεισδοχής μεταξύ Ελλάδος-Πακιστάν, Αφγανιστάν, κ.τ.λ., η δε Τουρκία –από την οποία εισέρχονταν στην Ελλάδα- δεν τους δεχόταν πίσω. Έτσι, όταν (σπανίως…) συλλαμβάνονταν, εκρατούντο για μια-δυο βδομάδες, τους έδιναν ένα χαρτί, σαν προθεσμία να φύγουν μόνοι τους από τη χώρα εντός μηνός. Φυσικά, δεν έφευγε κανένας…

Αυτά και κομμένο το δούλεμα!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-nd-h-tajh-kai-h-asfaleia#ixzz47RjTTtaO

Exit mobile version