Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Χρόνια Πολλά και Καλή Λαμπρή στον Αρχηγό, τους Βουλευτές και τον κόσμο της Χρυσής Αυγής. Μην ξεχνάμε πως μόλις πριν μερικούς μήνες ο Αρχηγός και οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής έκαναν Λαμπρή στην φυλακή, εκεί που τους είχαν στείλει χωρίς Δίκη και με αίωλο κατηγορητήριο η Χούντα του προδότη Σαμαρά και του σφαγέα των Ελληνικών Ομολόγων Βενιζέλου. Μεγάλη εντύπωση έκανε σε όλους τους Ορθοδόξους πως τη Μεγάλη Παρασκευή ημέρα πένθους για την Ορθοδοξία, οι καμπάνες των Εκκλησιών δεν χτυπήσαν πένθιμα. Κυριολεκτικά δεν χτυπούσαν καθόλου όπως γινόταν άλλες φορές. Σίγουρα με τον Αρχιεπίσκοπο της Νέας Τάξης Πραγμάτων, τον Ιερώνυμο, έπεσε ένα ακόμα έθιμο της πίστης μας. Είχε δοθεί πρόσφατα εντολή από την Αρχιεπισκοπή να μην χτυπούν οι καμπάνες των εκκλησιών που βρίσκονται γύρω από το λιμάνι του Πειραιά, όπως η Ευαγγελίστρια για να μην ενοχλούνται οι Λαθρομετανάστες ισλαμιστές που έχουν καταλύσει παράνομα εντός του λιμανιού. Τέτοιο ξεπεσμό η Ελληνική Εκκλησία δεν εχει ξαναβιώσει. Πρόθυμα να ενδίδει στα θρησκευτικά ήθη και έθιμα των παράνομων ισλαμιστών, υποχωρώντας από τις δικές της αρχές και αξίες. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ιερώνυμος σέρνεται πίσω από την ξεπουλημένη και προδοτική κυβέρνηση του άθεου Τσίπρα προκειμένου αυτός να εκτελέσει το συμβόλαιο της απαλλοτρίωσης κάθε τι Ελληνικού. Αρχιεπίσκοπος πραγματικός και Έλληνας υπήρξε μόνο ο μακαριστός Χριστόδουλος. Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, Θεματοφύλακας των Θρησκευτικών και Εθνικών παραδόσεων των Ελλήνων. Καλή Ανάσταση για την Ελλάδα με την Χρυσή Αυγή.

Γιάννης Π.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: «Ό,τι και να κάνετε, υπάρχει πλέον ένα εθνικιστικό Κίνημα στη χώρα»

Καλή Λαμπρή στην Χρυσή Αυγή, το κόμμα που είναι πραγματικά και μόνο με τους Έλληνες. Κάπως διαφορετικές από τα προηγούμενες χρονιές οι φετινές γιορτές. Η Ελλάδα, η χώρα μας τελεί υπό ξένη κατοχή. Το Αιγαίο μας, η θάλασσα μας εχει δοθεί από τον Τσίπρα και τον Καμένο στο ΝΑΤΟ και την Τουρκία. Ούτε το παλιό αριστερό σύνθημα δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί ο ανίκανος Αλέξης Τσίπρας που ήθελε το Αιγαίο να ανήκει στα ψάρια του. Για αυτό και οι καθημερινές παραβιάσεις των Τούρκων στο Αιγαίο. Κάθε μέρα έχουμε μικράς η μεγάλες κρίσεις από την Τουρκία, που ξέρει ότι η ανίκανη και ξενόδουλη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δεν πρόκειται να τους ενοχλήσει. Η Ελληνική οικονομία εχει παραδοθεί μέσω του τρίτου και τέταρτου Συριζέικου μνημονίου στους τοκογλύφους δανειστές, συνεχίζοντας άξια το έργο των Σαμαρά Βενιζέλου. Η Εθνική μας κυριαρχία εχει παραχωρηθεί στους ισλαμιστές λαθρομετανάστες, που είναι η πέμπτη φάλαγγα της Τουρκίας οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί. Στους λαθρομετανάστες εχει δοθεί από την Ελλαδική Εκκλησία του Ιερωνύμου και θρησκευτική αυτοτέλεια. Σε συνεργασία με τους  άθεους Τσίπρα και Φίλη, η κυρίαρχη Ελληνική θρησκεία τελεί υπό κρίση, απέναντι στον ισλαμισμό των λαθρομεταναστών. Πρώτη φορά προχθές Μεγάλη Παρασκευή οι καμπάνες των Εκκλησιών μας σε πολλές περιοχές δεν χτυπούσαν πένθιμα για μην ενοχλήσουν τους εισβολείς λαθρομετανάστες. Όλα αυτά τα νοσηρά φαινόμενα θα σταματήσουν όταν την τύχη της χώρας αναλάβει η Χρυσή Αυγή. Σε αυτήν πιστεύουμε και σε αυτήν ελπίζουμε μόνο. Η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων εχει ανατείλει.

Με Τιμή Γεωργία Κ.Π.

Τα έδωσαν όλα στους εκβιαστές: Κατάργηση της βίζας για τους τούρκους θα προτείνει η Κομισιόν

Χριστός Ανέστη Συναγωνιστές. Χρόνια πολλά και καλή δύναμη σε όλους τους λεβέντες και λεβέντισσες του Κινήματος  μας. Καλή λευτεριά στην πατρίδα μας.!!! Συνεχίστε τον αγώνα σας , και εμείς σας ακολουθούμε από όλα τα μέρη της Ελλάδας αλλά και της γης . Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη λύση στα αδιέξοδα που μας έφθασαν οι πολιτικάντηδες εδώ και σαράντα χρόνια. Καλή Εθνικιστική Πρωτομαγιά γιατί μόνο οι Εθνικιστές δικαιούνται να γιορτάζουν επειδή την καθιέρωσαν.

Μιχάλης Σ. μαζί με Νεκ. Δ

Κεφαλλονιά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-2-maiou-2016#ixzz47RkAHyn2

Exit mobile version