Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Αλληλεγγύη» με το… αζημίωτο: Είκοσι ευρώ το… κεφάλι παίρνουν στο υπό κατάληψη ξενοδοχείο City Plaza

«Αλληλεγγύη» με το... αζημίωτο: Είκοσι ευρώ το... κεφάλι παίρνουν στο υπό κατάληψη ξενοδοχείο City Plaza

Συγκλονιστικές ήταν οι δηλώσεις της πρώην «αλληλέγγυας» και νυν «αγανακτισμένης» ιδιοκτήτριας του υπό κατάληψη ξενοδοχείου City Plaza, Αλίκης Παπαχελά, στην γνωστή εφημερίδα.

Η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου City Plaza, καταγγέλλει ότι πίσω από την κατάληψη του ξενοδοχείου της κρύβονται συμφέροντα κάποιων που ανήκουν σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και αποσκοπούν σε προσωπικό όφελος, ενώ στη συνέχεια προχωρά σε καταγγελία-σοκ, ισχυριζόμενη ότι δήθεν οι «πορτιέρηδες» της κατάληψης παρέχουν φιλοξενία σε λαθρομετανάστες, επί πληρωμή.

Συγκεκριμένα είπε ότι «τους είδαν με μπλοκάκι στην είσοδο να κόβουν ψευτοαποδείξεις. Ήταν και δικός μου άνθρωπος εκεί. Μου είπε ότι για κάθε δωμάτιο παίρνουν από τους πρόσφυγες 20 ευρώ».

Δεν είναι μόνο αυτό, όμως, και δεν – κυρίως – δεν είναι μόνο το συμφέρον «κάποιων». Συγκεκριμένα, η ιδιοκτήτρια του City Plaza συνεχίζει λέγοντας«Την περασμένη Πέμπτη μαθαίνω ότι βγήκαν τα κονδύλια, περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ, που θα διατεθούν σε ιδιοκτήτες ξενοδοχείων οι οποίοι επιθυμούν να τα παραχωρήσουν για τη φιλοξενία των προσφύγων. Την επομένη κιόλας ημέρα έγινε η κατάληψη».

Συντονισμένη με την Ευρωπαϊκή Ένωση, λοιπόν, η εγκληματική δράση των ΜΚΟ, που τα «παίρνουν» από παντού και με κάθε τρόπο. 20 ευρώ το… κεφάλι από τον κάθε λαθρομετανάστη και επιπλέον κονδύλια από την Ευρωπαϊκή Ένωση για να κορεστεί η δίψα για χρήμα των «αλληλέγγυων».

Είπατε κάτι για λαμόγια; Είπε τίποτα ο Σύριζα για «μάχη κατά της διαπλοκής»;

Και, βεβαίως, θα πρέπει να μην ξεχνάμε ότι ο Σύριζα δίνει με… απευθείας ανάθεση τα έργα στις ΜΚΟ, προκειμένου να στεγάζουν, να σιτίζουν και να περιποιούνται τους λαθρομετανάστες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/allhlegguh-me-to…-azhmiwto-eikosi-eurw-to…-kefali-pairnoun-sto-upo-kata#ixzz47UqV0z3c

Exit mobile version