Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέο βίντεο από τις Οινούσσες: “Απείλησαν να μας πάρουν στην τουρκία” καταγγέλλει ο Έλληνας ψαράς

“Οι Τούρκοι είναι διαρκώς στα δικά μας χωρικά ύδατα και φτάνουν δίπλα στο νησί συνέχεια”, περιγράφει ο Κώστας Δημίδης την ώρα που έρχεται στο φως ακόμη ένα βίντεο  από τη στιγμή που οι Τούρκοι μπήκαν στα ελληνικά χωρικά ύδατα και το πλήρωμα του σκάφους τουρκικής ακτοφυλακήςουσιαστικά επιχείρησε να συλλάβει τον Έλληνα ψαρά, ο οποίος έπλεε με το καΐκι του σε ελληνικά χωρικά ύδατα στις Οινούσσες. 

“Έγινε το περιστατικό με το αλιευτικό. Δούλευα ως καπετάνιος. Οι Τούρκοι μας είπαν πως είμαστε 2,5 μίλια από την Τουρκία και ότι είμαστε στα τουρκικά χωρικά ύδατα, ενώ δεν ήμασταν, ήμασταν 1,5 μίλι από τις Οινούσσες. Μας έγνεφαν να σταματήσουμε. Μπήκανε μια φορά μπροστά μας. Δεν μας έβριζαν, αλλά μας φώναζαν. Μας απείλησαν πως θα μας πάρουν στην Τουρκία. Σταμάτησαν μπροστά μας. Ήρθε για εμάς! Ήρθε επί τούτου και σταμάτησε μπροστά μας”,  λέει χαρακτηριστικά ο Κώστας Δημίδης σε διαδικτυακή ιστοσελίδα.

Διαβάστε επίσης: Συνεχείς τουρκικές προκλήσεις στις Οινούσσες: Αλλεπάλληλες παραβιάσεις από θαλάσσης και αέρος – Επιχείρησαν να συλλάβουν Έλληνα ψαρά!

Οινούσσες: τούρκοι επιχείρησαν να παρενοχλήσουν τη Θεία Λειτουργία στο νησάκι Παναγιά – Τελέστηκε η Ανάσταση ως απάντηση στην προκλητικότητα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oinousses#ixzz47WVItmcN

Exit mobile version