Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 3 Μαΐου 2016

 

Ομιλία Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στην Θεσσαλονίκη: “4 χρόνια παρουσίας της Χρυσής Αυγής στην βουλή” – Παρασκευή 06/05, ξενοδοχείο Capsis

Πνίγεται στην ανεργία η Ελλάδα. Πρώτη είναι στην Ευρώπη των μνημονίων
ας το καταλάβουν αυτό τόσο οι δεξιοί, αλλά και οι αριστεροί σύντροφοι νομής της εξουσίας, που επιμένουν στη συγκεκριμένη πολιτική υποταγής στους τοκογλύφους. Η ανεργία στο τόπο, έχει ξεπεράσει τους ένα εκατομμύριο άνεργους Έλληνες. Περιλαμβάνει διακοσίους δέκα χιλιάδες άνδρες και διακόσιες ενενήντα χιλιάδες γυναίκες καθώς και πεντακόσιους είκοσι χιλιάδες νέους κάτω των εικοσιπέντε χρόνων. Αυτά είναι τα έξι χρόνια μνημονίων. Την ίδια στιγμή οι ψεύτες πολιτικάντηδες δεξιοί και αριστεροί μίλαγαν και μιλούν για ανάπτυξη και ανάκαμψη παρότι βλέπουν το χάος και τη καταστροφή που έχουν σπείρει. Μόνο οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγή διαπιστώνουν το πρόβλημα και προτείνουν λύσεις που θα προσφέρει ωφέλεια στους Έλληνες.

Σ.Μ.

 

Στήνουν σκηνικό τρόμου: Σε «κόκκινο συναγερμό» βάζουν τη χώρα για να περάσουν το τέταρτο μνημόνιο

Χρόνια πολλά . Συγχαρητήρια σε όλους τους αγωνιστές της Χρυσής Αυγής από τον πρώτο (Αρχηγό) μέχρι και τον τελευταίο. Γράφω αυτό το μήνυμα διότι πολλές φορές διαβάζω πως ” εδώ που φτάσαμε καλά που υπάρχει η Χρυσή Αυγή “. Η γνώμη μου είναι πως η ιδεολογία η οποία πρεσβεύεται από την Χρυσή Αυγή δεν είναι απλώς καλή στην κατάντια μας, αλλά είναι το Παν δηλαδή θεωρώ πως στην παρούσα συγκυρία η μόνη λύση δίνεται από αυτό το κόμμα. Όμως ακόμα και όλα καλά να ήτανε πάλι η ίδια ιδεολογία έπρεπε να επικρατεί γιατί πολύ απλά κατά την γνώμη μου Εθνικισμός ισούται με την Αλήθεια ή καλύτερα μοναδική Αλήθεια.

Με τιμή Α.Κ.

«Αλληλεγγύη» με το… αζημίωτο: Είκοσι ευρώ το… κεφάλι παίρνουν στο υπό κατάληψη ξενοδοχείο City Plaza

Δεν είναι αργία μας έλεγαν είναι απεργία! Κι επειδή μετά από 6 χρόνια μνημόνια, φέτος είμαστε εντελώς άνετοι μιας και όλα πάνε κατ ευχήν, και η πρωτομαγιά συμπίπτει με τις…σούβλες, η αργία μεταφέρεται στις 3 ενώ πότε θα γίνει απεργία δεν ανακοινώθηκε. Μια εργατική γιορτή που καθιερώθηκε από το Εθνικιστικό καθεστώς του Ι. Μεταξά. Ένα καθεστώς αντικομουνιστικό και αντικαπιταλιστικό το οποίο έλαβε πληθώρα φιλεργατικών νόμων. Το ΙΚΑ, η διαιτησία, το οκτάωρο ήταν λίγα από τα πολλά μέτρα που έλαβε υπέρ των Ελλήνων εργατών ο Μεταξάς. Αυτό δεν μπορούν να το χωνέψουν οι ξεπουλημένοι εργατοπατέρες που κατέστρεψαν τους εργαζόμενους και βγάζουν χολή και ξύδι εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής που τιμά τον Έλληνα εργάτη. Τον τιμά θυμίζοντας στους Έλληνες ότι κάθε ξένος που εργάζεται στη πατρίδα μας είναι ένας Έλληνας άνεργος. Πλησιάζει ο χρόνος που θα αντιληφθούν το παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες των Ελλήνων, δικαιώνοντας, αυτούς που αγωνίζονται πραγματικά για τα συμφέροντα τους.

Αντώνης Π.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-3-maiou-2016#ixzz47XcEqlkK

Exit mobile version