Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πέραμα – Παρουσία της Ελληνικής Αυγής για την Αττική στην τελετή άφιξης του Αγίου Φωτός

Την Μεγάλη Τέταρτη, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος, την οποία έκανε ο συναγωνιστής Γεώργιος Γιάγκος με τίτλο: Σύγκριση των Πλατωνικών νόμων με την σημερινή δημοκρατία. Μια σύγκριση του αριστοκρατικού πολιτεύματος των πλατωνικών “Νόμων” με το σημερινό πολίτευμα, φανερώνει ότι το τελευταίο ούτε δημοκρατικό είναι αφού υστερεί αφάνταστα σε λαϊκή συμμέτοχη, ούτε αριστοκρατικό, αφού αποτυγχάνει οικτρά στην εκλογή των άριστων.

Σε επίπεδο εγκατάστασης των άρχων δηλαδή της εκτελεστικής εξουσίας οι “Νομοί” επιβάλλουν εκλογές για όλους, ενώ στη σημερινή “δημοκρατία” εκλέγονται μονό βουλευτές οι οποίοι διορίζουν πρωθυπουργό και αυτός όλους τους άλλους. Η δικαστική εξουσία από τους “Νομούς” παραδίδεται άμεσα στο λαό, ενώ στο σημερινό, σε μια ανεξάρτητη και ανεξέλεγκτη στην καλύτερη περίπτωση, δικαστική γραφειοκρατία. Σχετικά με την νομοθετική εξουσία, οι νομοί όπως σε όλα τα αρχαία ελληνικά πολιτεύματα θεσπίζονται από τον αρχικό νομοθέτη και με πολύ μεγάλη δυσκολία αλλάζουν, για να είναι αφέντες αρχόντων και αρχόμενων.

Σήμερα 151 βουλευτές μπορούν να τους αλλάζουν οπότε θέλουν, έχοντας γίνει από υπηρέτες, αφεντικά των νομών και μέσω αυτών και των υπόλοιπων πολιτών. Ακολούθησε εκτεταμένος ιδεολογικός διάλογος και ως είθισται, η ομιλία μας έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής, στην ανάκρουση του Ύμνου του Κινήματος.

Αντιπροσωπεία της “Ελληνικής Αυγής για την Αττική” αποτελούμενη από τους συναγωνιστές Παναγιώταρο Ηλία και Μουλιανάκη Περικλή, έδωσε το παρόν το Μεγάλο Σάββατο στο αεροδρόμιο ”Ελευθέριος Βενιζέλος” κατά την επίσημη τελετή άφιξης του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα.

Αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή για την παράταξη μας η παρουσία μας σε μία τόσο σημαντική εκδήλωση και μάλιστα σε μία εποχή που το έθνος και η ορθοδοξία βάλλονται από παντού. Την ηχηρή απουσία επίσημων εκπροσώπων του ”συνταγματικού τόξου” από την συγκεκριμένη εκδήλωση απαξιούμε να την σχολιάσουμε λόγω της ιερότητας των ημερών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn485#ixzz47aOcMrQw

Exit mobile version