Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι «αλληλέγγυοι» επιβεβαιώνουν (διαψεύδοντας) ότι αρπάζουν 20 ευρώ την μέρα για κάθε “φιλοξενούμενο πρόσφυγα”

Οι «αλληλέγγυοι» επιβεβαιώνουν (διαψεύδοντας) ότι αρπάζουν 20 ευρώ την μέρα για κάθε “φιλοξενούμενο πρόσφυγα”

Μετά την αποκάλυψη της (πρώην πλέον) αριστερής και «αλληλέγγυας» ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου City Plaza στο «Πρώτο Θέμα», ότι τα «αλληλέγγυα» συντρόφια παντελονιάζουν ένα εικοσάρικο την ημέρα από τα «προσφυγάκια», ως ενοίκιο για την «φιλοξενία», ακολούθησε απάντηση των καταληψιών της «Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στους Οικονομικούς και Πολιτικούς Πρόσφυγες». Ιδού:

«Η Αλίκη στη χώρα του Θέμου

Χωρίς καμία έκπληξη διαβάσαμε στο «Πρώτο Θέμα» της 29ης Απριλίου ότι παίρνουμε 20 ευρώ από κάθε πρόσφυγα (και μάλιστα την ημέρα!) για να του εξασφαλίσουμε τη στέγασή του και πως είμαστε ο δούρειος ίππος ενός σκοτεινού σχεδίου της κυβέρνησης, των ΜΚΟ κ.λπ.

Είναι προφανές ότι μία πρώην αριστερή ξενοδόχος και ένας για πάντα ακροδεξιός εκδότης μπορούν να συκοφαντήσουν ανενδοίαστα. Είμαστε άλλοι κόσμοι. Τους αναγνωρίζουμε λοιπόν το ελαφρυντικό ότι δεν μπορούν να φανταστούν τίποτα χωρίς κέρδος και σκοπιμότητα – το λέει εξάλλου ρητά σε σχετική δήλωσή της η κ. Παπαχελά: «Ζούμε στον καπιταλισμό, όχι στα σοβιέτ». 

Διαβάστε περισσότερα στο Εθνικισμός.net 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-allhlegguoi-epibebaiwnoun-diapseudontas-oti-arpazoun-20-eurw-thn-mera-gi#ixzz47bRitiZK

Exit mobile version