Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Στις 2 Μαΐου του 1944. Εκτέλεση 18 Αθώων Ελλήνων στο Βαλτεσινίκο Αρκαδίας. Τα χαράματα της Πρωτομαγιάς του 1944, απόσπασμα του ΕΛΑΣ Αρκαδίας με επικεφαλής τον απότακτο, λόγω λιποταξίας στον Ελληνο-Ιταλικό πόλεμο, «λοχαγό» Χρήστο Στασινόπουλο, συνέλαβε στα σπίτια τους στο κεφαλοχώρι της Γορτυνίας Βαλτεσινίκο 25 αθώους πολίτες. Δύο εξ αυτών, τον Νίκο Παυλόπουλο, βαριά τραυματισμένο στον πόλεμο του 1912, στον οποίον είχε προστρέξει εθελοντής από τις ΗΠΑ που βρισκόταν, και έναν ακόμη, τους εκτέλεσαν με σφαίρες όπλου εντός του χωριού. Τους υπόλοιπους τους μετέφεραν δεμένους σε Στρατόπεδο Κρατουμένων του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ στο χωριό Αμυγδαλιά (Γλαντζινιά). Από εκεί, την επομένη επέλεξαν 16 – μεταξύ αὐτῶν ἕνας φαρμακοποιός, ἕνα ἔφεδρος λοχαγός, ἕνας δάσκαλος, ἕνας μηχανικός καί εὐυπόληπτοι κτηνοτρόφοι καί γεωργοί- τους οποίους οδήγησαν στον Λάδωνα, όπου τους έσφαξαν κοντά σε ένα γκρεμό και τους πέταξαν κάτω, ενώ μερικοί εξ αυτών ήταν ακόμη εν ζωή και ικέτευαν μετά για βοήθεια! Έργα και ημέρες της αριστεράς που πρέπει να θυμούνται οι Έλληνες γιατί η αριστερά δεν έχει ιστορία έχει ποινικό μητρώο.

Τρύφων.Μ.

Πρόβα πολέμου από την τουρκία: Δέσμευσε το μισό Αιγαίο για ασκήσεις με πραγματικά πυρά – Σιωπή από το ΥΠΕΞ

Ευχές για την ανάσταση της πατρίδας, για την λευτεριά! Καλό το κύριε ελέησον, δεν λέω, αλλά ιδού οι πρακτικές για την Ανάσταση της χώρας μας:

Οι αρχές του Κουβέιτ απέλασαν 41.000 αλλοδαπούς κατά τη διάρκεια των τελευταίων 16 μηνών. Στην πλειονότητά τους οι άνθρωποι που απελάθηκαν δεν είχαν νόμιμη άδεια παραμονής, ενώ άλλοι επαναπατρίστηκαν διότι διέπραξαν αδικήματα όπως παραβιάσεις του οδικού κώδικα… Κατανοητό;

Θ.Τ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο την συνέντευξη του Νικόλαου Μιχαλολιάκου στο περιοδικό Crash

Πλέον το facebook (με το γνωστό του αφεντικό), προσπαθώντας να αποκτήσει ένα πιο προσωπικό χαρακτήρα, “στέλνει” ευχές στον εκάστοτε χρήστη, ανάλογα με τα στοιχεία του. Τι ευχές όμως; Νεοταξικές βέβαια, όπως ορίζουν τα σκοτεινά κέντρα εξουσίας όπου και λαμβάνει τις εντολές του. Τα ίδια κέντρα που “πήραν ένα τηλέφωνο” τύπου «έλα Ελένη» και διέταξαν να διαγραφούν τα προφίλ των βουλευτών της ΧΑ.

Όπως κάνουν καιρό τώρα στις ΗΠΑ, η Λαμπρή έχει αλλοιωθεί πολύ σαν γιορτή και η πλειοψηφία του κόσμου πιστεύει πως αυτές τις μέρες γιορτάζουμε την ύπαρξη των κουνελιών και τα πασχαλινά αυγά. Ο Ιησούς έχει διαγραφεί τελείως από το ¨σεναριο” και κάθε τι σε σχέση με την θρησκεία, ώστε να μην θίγονται οι υπόλοιποι μη χριστιανοί. Είναι μέρος μιας γενικής τρέλας πολιτικής ορθότητας που καθορίζει τα πάντα στην δημόσια ζωή των ΗΠΑ. Θέλουν να διαγράψουν από παντού την πιο σημαντική μέρα του χρόνου για τους χριστιανούς.

Έτσι έχουν καταφέρει να κυβερνάνε τα έθνη, αλλοιώνοντας τις παραδόσεις και τα μυαλά του κόσμου.

Χριστός Ανέστη σε όλους τους Έλληνες!

‘Ιων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-4-maiou-2016#ixzz47dRXJ7Pa

Exit mobile version