Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Προσκαλούν στις ενημερωτικές εκπομπές της ΕΡΤ εκπροσώπους όλων των κομμάτων, αλλά δεν προσκαλούν τους νόμιμα εκλεγμένους, από χιλιάδες Ελλήνων Πολιτών, βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Η δημόσια ενημέρωση – και δη από ένα 100% Δημόσιο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης- παρανόμως και κατ΄ εξακολούθηση παραβιάζεται όταν πέραν των Ηθικών, Δεοντολογικών, Δημοκρατικών αρχών καταδεικνύετε κι απόλυτη ασέβεια προς τους χιλιάδες ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Δηλαδή αυτούς οι οποίοι υποχρεούνται εκόντες – άκοντες να καταβάλλουν και την πάγια εισφορά – τέλος για την ΕΡΤ. Αἰδώς Ἀργεῖοι!

Γεώργιος Χ.Φ.

“Πρόσφυγες κουμπουροφόροι”: Λαθρομετανάστης τράβηξε πιστόλι σε φασαρία με ομοεθνείς του στο Ελληνικό!

Ο τουρισμός είναι η μόνη βιομηχανία που φέρνει ακόμα χρήματα στην Ελλάδα, αλλά έχει καταστεί όπως κάθε τι σε αυτή τη χώρα νοσηρός και τρισάθλιος. Το υπουργείο τουρισμού πανηγυρίζει κάθε χρόνο γιατί σπάει το “ρεκόρ” ενώ στην πραγματικότητα επινοούν τουριστικά πακέτα όπου οι 2 ή 3 ημέρες είναι με παραμονή στην Ελλάδα και τις υπόλοιπες στην Τουρκία. Έτσι απλά μπαίνει το Φ.Π.Α στο κράτος από το Ξενοδοχείο και το αεροπορικό εισιτήριο ενώ ο επαγγελματίας ή ο εργαζόμενος καταδικάζονται. Σκοπός μου είναι να κρούσω τον κώδωνα του κινδύνου σε όλους, γιατί τα χρήματα που εισέρχονται από τον τουρισμό φαίνεται πως είναι τα μόνα που κρατάνε πλέον την Ελληνική οικονομία!

Βασίλης Γ.

Τι πραγματικά συμβαίνει στην Βραζιλία;

Η κατάργηση της Βίζας στους τούρκους και η 90ημερη δυνατότητα παραμονής σε χώρα της ΕΕ  θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στην Εθνική μας ασφάλεια. Φανταστείτε ορδές τούρκων να εγκατασταθούν στα μικρά νησιά μας και ειδικότερα σε αυτά που απροκάλυπτα η τουρκία αμφισβητεί την Ελληνική κυριαρχία τους. Η πρόκληση επεισοδίων και προβοκάτσιας είναι πάρα πολύ πιθανή, το στρατιωτικό προσωπικό μας θα είναι αδύνατο να αμυνθεί, οι τούρκοι θα καραδοκούν και το ΝΑΤΟ θα σφυρίζει αδιάφορα. Θα μπορεί δηλαδή κάποιος από τη Τουρκία να έρχεται την 1η Οκτωβρίου και να φεύγει στις 30 Μαρτίου την επόμενη χρονιά αξιοποιώντας τη δυνατότητα του 90ημερου ανά έτος.

Κ.Κ.

Ρεζίλια των σκυλιών έγιναν οι “αλληλέγγυοι”: Ιδού οι “φασιστικές” επιθέσεις…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-5-maiou-2016#ixzz47jqPwfXI

Exit mobile version