Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μήνυμα Μέρκελ προς νεοφιλελεύθερους ευρωπαίους: Φυλάξτε τα σύνορα, γιατί ανεβαίνει ο Εθνικισμός και θα χάσουμε τη μάσα!

Μήνυμα Μέρκελ προς νεοφιλελεύθερους ευρωπαίους: Φυλάξτε τα σύνορα, γιατί ανεβαίνει ο Εθνικισμός και θα χάσουμε τη μάσα!

Συνάντηση με τον Ιταλό πρωθυπουργό, Ματέο Ρέντσι, είχε η γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, επί του λεγομένου «προσφυγικού» ζητήματος. Το εν λόγω ζήτημα πλήττει βάναυσα την Πατρίδα μας συνεπώς έχουν αξία οι όποιες δηλώσεις της αφέντρας της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, η οποία ως σήμερα είχε προσεταιριστεί πλήρως την άποψη των ανοιχτών συνόρων και της υποδοχής των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών.

Στις κοινές δηλώσεις της με τον Ιταλό πρωθυπουργό, η Μέρκελ έκανε μία σημαντική αλλαγή πλεύσης, την οποία αξίζει να σχολιάσουμε κυρίως για τα κίνητρά της. Συγκεκριμένα, η Μέρκελ απεύθυνε μομφή προς τις χώρες του λεγόμενου «Βίσενγκαρντ», οι οποίες έκλεισαν τα σύνορά τους και ταυτόχρονα κάλεσε την Ευρωπαϊκή Ένωση να διαφυλάξει τα εξωτερικά σύνορά της.

Η Μέρκελ, κοινώς, όντας η ίδια όμηρη των πολιτικών της, έστειλε μήνυμα προς τον Τσίπρα. Κοινώς, του είπε να φυλάξει τα ελληνικά σύνορα και να φροντίσει μόνος του για τον περιορισμό των λαθρομεταναστευτικών ροών. Το κίνητρό της, βεβαίως, δεν αφορά την κοινωνική συνοχή των ευρωπαϊκών κρατών ή την ασφάλεια των ευρωπαίων πολιτών.

Ιδού τι είπε ακριβώς: «αν δεν προστατευθούν αποτελεσματικά τα σύνορα της ΕΕ θα επιστρέψουμε στον εθνικισμό».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mhnuma-merkel-pros-loipous-eurwpaious-fulajte-ta-sunora-giati-anebainei-o-e#ixzz47sbkNQhd

Exit mobile version