Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρέμουν την πολιτική δράση της Χρυσής Αυγής – Στοχοποίηση και εκφοβισμός σε οποιονδήποτε έρχεται σε επαφή με τους Έλληνες Εθνικιστές

Τρέμουν την πολιτική δράση της Χρυσής Αυγής - Στοχοποίηση και εκφοβισμός σε οποιονδήποτε έρχεται σε επαφή με τους Έλληνες Εθνικιστές

Για ακόμη μια φορά η σχιζοφρένεια χτύπησε κόκκινο στους μεγαλοσυνδικαλιστές εργατοπατέρες, οι οποίοι από το μίσος και την εμπάθεια που έχουν απέναντι στο νόμιμο πολιτικό αγώνα της Χρυσής Αυγής, απεμπολούν τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων.

Αυτήν την φορά το συνδικαλιστικό όργανο των ναυτεργατών ΠΕΝΕΝ, η διοίκηση του οποίου αποτελείται από ακραιφνείς αριστεριστές, σε ανακοίνωσή του προειδοποιεί πως “οι σχέσεις με τους “νεοναζί” είναι ξένες και εχθρικές με τις αρχές, τις αξίες και τις δημοκρατικές παραδόσεις των Ναυτεργατών, συνιστούν προσβολή των αγώνων τους και δεν θα επιτρέψουν με οποιοδήποτε τρόπο την διασύνδεση του νεοφασισμού με τον Ναυτεργατικό κόσμο και ούτε θα νομιμοποιήσουν την “εγκληματική δράση και πορεία της Χρυσαυγίτικης συμμορίας”, στοχοποιώντας έτσι οποιοδήποτε ναυτεργάτη ή στέλεχος του ναυτικού που έρχεται σε επαφή με την Χρυσή Αυγή“.

Από την ανακοίνωση της προκύπτει πως γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τα δίκαια και τους αγώνες των ναυτεργατών, καθώς δεν διστάζουν να εξαγγείλουν οχετούς λάσπεων επειδή ο βουλευτής Α΄ Πειραιώς Νίκος Κούζηλος τόλμησε να καταθέσει ερώτηση στην Βουλή καταγγέλλοντας την μνημονιακή κυβέρνηση για την κατάργηση του Ειδικού Λογαριασμού Οικογενειακών Επιδομάτων Ναυτικών (ΕΛΟΕΝ).

Συνδικαλιστικά σωματεία που φλερτάρουν χέρι χέρι με τις μνημονιακές πολιτικές δεν είναι τίποτα άλλο από το μακρύ χέρι του συστήματος, το οποίο προκειμένου να κρατήσει τον παλαιοκομματικό του χαρακτήρα αντιδρά σε οποιοδήποτε καταγγέλλει τα αντικοινωνικά μέτρα, χαρακτηρίζοντας τον ως Χρυσαυγίτη.

Στην συνείδηση του δοκιμαζόμενου εργατικού κόσμου, και δη του ναυτεργατικού η Χρυσή Αυγή αποτελεί την ελπίδα απέναντι στην πλήρη καταστροφή του επαγγελματικού κλάδού.

Η κατάργηση του ταμείου ΕΛΟΕΝ θα σημάνει την πλήρη διάλυση του κλάδου των Ναυτικών και η Χρυσή Αυγή αποτελεί την μόνη πολιτική δύναμη η οποία δήλωσε την αντίθεση της σε αυτό, είτε αρέσει σε κάποιους εργατοπατέρες είτε όχι!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tremoun-thn-politikh-drash-ths-chrushs-aughs-ekfobismos#ixzz47uEGIkzf

Exit mobile version