Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Το νήμα της ζωής των 3 εργαζόμενων κόπηκε βίαια πριν έξι χρόνια στη τράπεζα Μαρφίν. Ελάχιστοι τους θυμόμαστε. Ελάχιστοι έχουμε καταλάβει την καθοριστική συμβολή τους στη μάχη της λογικής με το παράλογο. Πέρσι βγήκαν τα κάγκελα από την πλατεία, τα έβγαλαν αυτοί που τα έβαλαν. Πιο πριν έφυγαν οι αγανακτισμένοι, έγιναν βουλευτές με τα κόμματά τους. Οι 3 δολοφονηθέντες δεν έγιναν τραγούδια, δεν έγιναν πορείες, δεν έγιναν δρόμοι, δεν έγιναν «ήρωες», δεν έγιναν στεφάνια με λουλούδια, δεν έγιναν συνθήματα σε τοίχους, δεν έγιναν τατουάζ και μπλουζάκια t-shirt. Οι 3 νεκροί δεν θα ηρωοποιηθούν από γελοίους επαναστάτες. Ήταν και είναι οι ήρωες της καθημερινότητας. Δεν θα γίνουν οι «νεκροί της ΕΡΤ». Θα ζήσουν στην μνήμη ελάχιστων… H επανάσταση είναι κάτι που γίνεται κάθε ημέρα από ανθρώπους σαν και εμάς. Και οι δειλοί “αριστεροί” αγωνισταράδες κοιτάνε αποκλειστικά την πάρτη τους και δεν αναλαμβάνουν ποτέ τις ευθύνες τους.

Κορίνα Π.

6 Μαΐου 2012 – 6 Μαΐου 2016 – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Στις τελευταίες εκλογές που ήμουν ακόμα στην Ελλάδα το 2012, ψήφισα την Χρυσή Αυγή χωρίς να γνωρίζω τη δράση της, απλά και μόνο από αντίδραση. Κάποια στιγμή τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης (γνωστά και ως “βοθροκάναλα”) με έκαναν να μετανιώσω για την ψήφο μου. Τα τελευταία 3 χρόνια δεν παρακολουθώ καθόλου τηλεόραση και ενημερώνομαι από το διαδίκτυο. Πρόσφατα άρχισα να παρακολουθώ την δράση και των αγώνα του Λαϊκού  Συνδέσμου “Χρυσή Αυγή” και μέσα από τα βίντεο και τις δράσεις που είδα κατάλαβα πολλά. Μπορεί να είμαι αμόρφωτος αλλά όχι ανόητος, όπως νομίζουν οι κυβερνώντες. Θα προσπαθήσω να είμαι στην Ελλάδα στις επόμενες εκλογές, να ψηφίσω υπεύθυνα Χρυσή Αυγή! Για μια Ελεύθερη Ελλάδα.

Γ.Ζ.

Οι Ρώσοι αντιδρούν στην επιθετικότητα του ΝΑΤΟ: Μεταστάθμευση 3 Μεραρχιών στα δυτικά σύνορα

Θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα ακόμα άρθρο του BBC που διάβασα σήμερα και αναφέρεται στη Χρυσή Αυγή με ψευδείς πληροφορίες και μεροληπτική γραφή. Όμως αποφάσισα να τους στείλω επίσημη διαμαρτυρία στο website τους λέγοντας τους ότι το άρθρο είναι μη αντικειμενικό, παρακινώντας τους να κάνουν έρευνα για το σύμβολο το οποίο ονομάζουν αυτοί και όλα τα media παγκοσμίως ναζιστικό, και λέγοντας τους ότι αυτό το σύμβολο είναι αρχαίο Ελληνικό και ονομάζεται Μαίανδρος. Επίσης τους ανέπτυξα την άποψη μου ότι η θέση της Χρυσής Αυγής έναντι των λαθρομεταναστών είναι απόλυτα δικαιολογημένη και τους ζήτησα να σταματήσουν να δίνουν εύσημα και έμφαση στους φωτογράφους που κερδίζουν βραβεία Πούλιτζερ φωτογραφίζοντας τους λαθρομετανάστες και να δουν το πρόβλημα αντικειμενικά. Τους είπα ότι οι δημοσιογράφοι έχουν μεγάλη ευθύνη για το μέλλον των χωρών και τους παρακίνησα να δουν πως κατάντησε η Αγγλία τους σήμερα αφού έχει καταληφθεί εντελώς από μετανάστες Άραβες. Εγώ ζω στην Αμερική εδώ και 10 χρόνια και εργάζομαι εδώ. Ας όψεται το σάπιο πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα που με έδιωξε αφού οι εταιρίες που μπορούσα να εργαστώ ως χειριστής Αεροσκαφών είχανε όριο ηλικίας τα 28. Πούλησα το σπίτι μου να σπουδάσω, άλλαξα καριέρα στα 36 από μουσικός αφού και η μουσική πέθανε. Αυτό βέβαια είναι ένα άλλο ζήτημα από αυτό που σας επισήμανα σήμερα. Αλλά είστε οι μόνοι που ακούτε τον κόσμο και καταλαβαίνετε την αδικία. Χαιρετίζω τον περήφανο αγώνα σας και θα ήθελα να συμμετάσχω όπως μπορώ έστω και από μακριά για να ελευθερωθούμε απ το ζυγό. Σέβομαι τις θυσίες του Αρχηγού και των μελών και παρακολουθώ με κατάνυξη τις εκπομπές και την τεράστια προσπάθεια που γίνεται.

Τριαντάφυλλος Τ.

Απεργία υπέρ του αριστερού μνημονίου από τους δημοσιογράφους και την “κόκκινη” ΕΡΤ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles1#ixzz47vME9o80

Exit mobile version