Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Είστε όλοι συνυπεύθυνοι για την διάλυση της χώρας – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Η. Παναγιώταρος: Είστε όλοι συνυπεύθυνοι για την διάλυση της χώρας

Στην Ολομέλεια της βουλής για το εκτρωματικό μνημονιακό νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και το συνταξιοδοτικό τοποθετήθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, στηλιτεύοντας τον προδοτικό ρόλο όλων των πολιτικών κομμάτων και των ΜΜΕ.

Χαρακτηριστικά δήλωσε πως όποτε ψηφιζόταν σκληρά μνημονιακά μέτρα στην βουλή, η ΕΣΗΕΑ κήρυττε απεργιακές κινητοποιήσεις προκειμένου ο ελληνικός λαός να μην ενημερωθεί για τα προδοτικά ψηφίσματα των μνημονιακών κυβερνήσεων που πέρασαν από αυτόν τον τόπο. Χαρακτηριστικά είναι και τα δημοσιεύματα του Τύπου, τόνισε, όπου μιλούν για δήθεν χορηγίες προς διάφορα ΜΜΕ, που δεν είναι τίποτα άλλο από την εξαγορά της σιωπής των μεγαλοκαλαναρχών.

Παραθέτοντας στοιχεία από διεθνείς και τοπικούς οργανισμούς επισήμανε πως τα μέτρα που έχουν ψηφιστεί, καθώς και αυτά που πρόκειται να ψηφιστούν οδηγούν στην πλήρη διάλυση της χώρας, μιας που τα 1,8 δισ. ευρώ τα οποία θα κοπούν από τους συνταξιούχους δεν θα αξιοποιηθούν για την διάσωση της χώρα, αλλά θα κατατεθούν προς τους δανειστές.

Κατέδειξε επίσης την υποκρισία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, μια που αυτά τα δύο κόμματα κυβερνούσαν επί 40 χρόνια την Ελλάδα και έβαλαν την υπογραφή τους όχι μόνο στα δυο πρώτα μνημόνια, αλλά και στο τρίτο με συνεταίρο τους αυτήν την φορά την θλιβερή συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.

Κλείνοντας διαμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση ότι η Χρυσή Αυγή καταψηφίζει το παρόν νομοσχέδιο-έκτρωμα για το ασφαλιστικό.

 

 

Στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων μίλησε ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος, όπου εξέθεσε τους λόγους για τους οποίους το νομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το ασφαλιστικό σύστημα είναι καταστρεπτικό για την εθνική οικονομία και κατ’ επέκταση για τον ελληνικό λαό.

Ο Συναγωνιστής τόνισε το γεγονός ότι η κυβέρνηση, ακολουθώντας πιστά μια μνημονιακή πολιτική, δεν λαμβάνει υπόψιν τις ιδιαιτερότητες της χώρας, καθώς έχει προηγηθεί η καταλήστευση των δημόσιων ταμείων, η οικονομική εξαθλίωση των ελευθέρων επαγγελματιών, των αγροτών και των βιοτεχνών, οι ήδη αυξημένες εισφορές των Ελλήνων πολιτών και η φυγή των εργαζομένων αλλά και επιχειρήσεων στο εξωτερικό.

Ο βουλευτής Β’ Αθηνών έκλεισε τον λόγο του τονίζοντας ότι η πολιτική που ακολουθεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οδηγεί στην συρρίκνωση του ελληνικού πληθυσμού και αποκόπτει κάθε ουσιαστική ελπίδα ανάπτυξης και δημιουργίας.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-eiste-oloi-sunupeuthunoi-gia-thn-dialush-ths-chwras#ixzz47zf6hK1C

Exit mobile version