Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Βρέχει» τροπολογίες: Μέχρι και τον Σταθάκη αθωώνουν υπό την κάλυψη της απεργίας των δημοσιογράφων

«Βρέχει» τροπολογίες: Μέχρι και τον Σταθάκη αθωώνουν υπό την κάλυψη της απεργίας των δημοσιογράφων

Γράψαμε ήδη για την κάλυψη που παρείχαν στην κυβέρνηση οι αριστεριστές της ΠΟΕΣΥ και οι συνδικαλιστές της κομματικής τηλεοράσεως του Σύριζα, ΕΡΤ, οι οποίοι αποφάσισαν απεργία επί τη αφίξει των νέου διπλού πακέτου μέτρων προς ψήφιση στη Βουλή. Αυτό που είναι ουσιαστικό νέο στην όλη υπόθεση είναι ο τρόπος με τον οποίο επιλέγει η κυβέρνηση να εκμεταλλευτεί αυτή την πολύτιμη προδοσία των δημοσιογράφων εις βάρος του Ελληνικού Λαού και της ενημερώσεώς του.

Μόλις, λοιπόν, οι δημοσιογράφοι έκλεισαν την «κάνουλα» της ενημέρωσης άρχισε να «βρέχει» τροπολογίες, δηλαδή νομοθετικές ρυθμίσεις επιπροσθέως του κύριου πακέτου μέτρων. Συνολικά 24 τροπολογίες διαφόρων προελεύσεων (υπουργικές και βουλευτικές) έχουν ήδη κατατεθεί και άλλες 26 αναμένονται μέχρι την ψήφιση των μέτρων. Οι περισσότερες εξ αυτών αφορούν ρουσφέτια ημετέρων την ίδια ώρα που ο Ελληνικός Λαός πληρώνει δισεκατομμύρια ευρώ.

Δύο είναι, όμως, οι τροπολογίες που πραγματικά αποσπούν την προσοχή σε αυτό το αίσχος του Μνημονίου και της συγκαλύψεώς του από τους αργυρώνητους δημοσιογραφίσκους.

Η μία είναι από τον Κατρούγκαλο και ρίχνει το αφορολόγητο στα 8600€ επιβαρύνοντας με επιπλέον φόρους ακόμα και αυτούς που παίρνουν 700€ μισθό.

Η… άλλη αθωώνει τον Σταθάκη για το σκάνδαλο με τα χρήματα του Πανεπιστημίου Κρήτης για το οποίο κατηγορείται.

Κατά τα άλλα η αριστερά πρεσβεύει την… αξιοκρατία και την ισότητα. Τόση… ισότητα είχαμε να δούμε από τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/brechei-tropologies-mechri-kai-ton-stathakh-athwwnoun-upo-thn-kalupsh-ths-a#ixzz47zg9Gcj9

Exit mobile version