Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Αιματηρά μέτρα για το ασφαλιστικό πρόκειται να ψηφιστούν στην βουλή και σιγή ιχθύος από τα ΜΜΕ, καθώς κατεβαίνουν σε απεργία οι δημοσιογράφοι. Όχι ότι θα ακούγαμε και κάτι σωστό στα δελτία των 8 παρά μόνο αισχρή προπαγάνδα υπέρ της κυβέρνησης και υπέρ των νέων μέτρων. Όλοι αυτοί λοιπόν, μεγαλοκαναλάρχες, δημοσιογράφοι και πολιτικοί είναι τα τσιράκια των διεθνών τοκογλύφων εναντίον του απλού ελληνικού λαού και της Χρυσής Αυγής. Ας είναι λοιπόν η Χρυσή Αυγή η πρωτοπόρος εκείνη πολιτική δύναμη που έχοντας στον πλευρό της τους Έλληνες θα αποτινάξει μια για πάντα τον δυσβάστακτο μνημονιακό ζυγό που έχει απλωθεί από άκρη σε άκρη της πατρίδας μας.

M.T.

Η εξαφάνιση των μονοπολιτισμικών κρατών – εθνών

Σύμφωνα με ξένα δίκτυα, έχει δοθεί εντολή στον Άρειο Πάγο να ετοιμάσουν τους εκλογικούς καταλόγους. Το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται η Ελληνική οικονομία με τις επιχειρήσεις να βάζουν λουκέτο, την ανεργία να χτυπάει κόκκινο, τους ισλαμιστές εισβολείς να κλέβουν και να δολοφονούν τους Έλληνες, τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ να βυθίζονται στις δημοσκοπήσεις, οι εκλογές είναι η τελευταία ελπίδα για τους ανθέλληνες και προδότες Τσίπρα και Καμμένο. Είναι τόσο άχρηστη και ανίκανη αυτή η κυβέρνηση, που την αδυναμία της να κυβερνήσει την μεταφράζει συνεχώς σε εκλογές. Ο πρώην δημοσιογράφος του Αλαφούζου και υφυπουργός Εξωτερικών του καθεστώτος Τσίπρα Νίκος Ξυδάκης έχει διαλύσει τις διπλωματικές αποστολές της χώρας μας στο εξωτερικό. Ρώσοι τουρίστες που επιθυμούν να έρθουν στην Ελλάδα, αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα, αφού τα γραφεία έκδοσης βίζας της Ελλάδας στην Ρωσία είναι χωρίς το απαραίτητο προσωπικό. Βυθίζεται έτσι και ο Ελληνικός Τουρισμός από τον οποίο περιμέναμε τα μεγαλύτερα έσοδα. Άλλη λύση δεν απομένει στην σάπια κυβέρνηση Τσίπρα και Καμμένου από το να κάνουν εκλογές και να φύγουν, έχοντας αφήσει πίσω τους μια χώρα διαλυμένη, χρεοκοπημένη και γεμάτη ισλαμιστές λαθρομετανάστες. Εξάλλου τα συστημικά κανάλια σε λίγο δεν θα μπορούν να κρύψουν την εκλογική εκτίναξη της Χρυσής Αυγής, του μόνου Ελληνικού κόμματος που κερδίζει και βρίσκεται σε διαρκή και συνεχόμενη για το καλό της Ελλάδας δημοσκοπική άνοδο. Χρυσή Αυγή όποτε γίνουν εκλογές για να πάρουμε πίσω την χώρα μας!

Γεωργία Π.

Ρώσος ΥΠΕΞ, Σεργκέι Λαβρόφ: Οι τούρκοι παίρνουν το Αιγαίο και οι αμερικανοί χειροκροτούν!

Επιστολή – φωτιά απέστειλε η Λαγκάρντ στους υπόλοιπους 19 υπουργούς οικονομικών της ΕΕ η οποία ξεκαθαρίζει ότι ναυάγησαν οι συνομιλίες για το εφεδρικό πακέτο. Συνεπώς το ΔΝΤ θα αποχωρήσει από το μηχανισμό διάσωσης. Όλα αυτά τα μαθαίνουμε βεβαίως από το διαδίκτυο και σε μια όλως περίεργη αλλά και κρίσιμη στιγμή για τη χώρα. Τα ΜΜΕ απεργούν με αποτέλεσμα τα πάντα να γίνονται εν κρύπτω. Ζούμε στιγμές ιστορικές, που θα σημαδέψουν τη χώρα για δεκαετίες. Ας είμαστε έτοιμοι για όλα. Συγχρόνως με εμάς έχουμε και την πολιτειακή κρίση που σοβεί στην Τουρκία με ανοιχτό το ενδεχόμενο, η γείτονα χώρα να εξάγει προς δυσμάς τα εσωτερικά της προβλήματα. Ως απάντηση και απαίτηση των καιρών είναι μια Εθνική κυβέρνηση μόνο από την Χρυσή αυγή.

Κωνσταντίνα Μ.

Το Λονδίνο έπεσε! Πρώτη φορά μουσουλμάνος δήμαρχος σε πρωτεύουσα της Ευρώπης – Ξεκίνησε η ισλαμοποίηση…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-8-maiou-2016#ixzz482l0sp2h

Exit mobile version