Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Παρά την οικονομική ασφυξία που οι τράπεζες έχουν επιβάλλει στους επιχειρηματίες, το μαύρο χρήμα της διαπλοκής ρέει άφθονο για τους ημετέρους. Πάλι καλά που ανακεφαλαιοποιήσαμε τις τράπεζες με λεφτά δικά μας, αλλιώς πώς η… κακομοίρα τράπεζα Πειραιώς θα χρηματοδοτούσε μέσω διαφημίσεων τα ΜΜΕ που στηρίζουν την κυβέρνηση, και που είναι ακριβώς τα ίδια που βρίζουν ή φιμώνουν την Χρυσή Αυγή; Τις πληρωμές σε ενοποιημένη βάση της χρήσης 2015 λόγω διαφήμισης, προβολής ή προώθησης (19.373.160 ευρώ συνολικά) αλλά και λόγω δωρεών, χορηγιών, επιχορηγήσεων ή άλλων χαριστικών αιτιών (5.189.830 ευρώ συνολικά) σε επιχειρήσεις Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, σύμφωνα με αυτά που δημοσιοποίησε η Τράπεζα Πειραιώς. Έτσι γίνεται η μαύρη χρηματοδότηση των καναλιών της διαφθοράς και της διαπλοκής, για να απολαμβάνουν ορισμένοι δημοσιογράφοι τις προκλητικές αμοιβές και να προσπαθούν να μας πείσουν ότι το μνημόνιο είναι ευτυχία και ευκαιρία για τη πατρίδα μας.

Θοδωρής Τ.

Σαν Σήμερα: Η Μάχη της Γραβιάς

Εν μέσω απεργιών και λαϊκών κινητοποιήσεων η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ετοιμάζεται να ψηφίσει το ασφαλιστικό και το φορολογικό. Μόνο που για το ΔΝΤ αυτά δεν επαρκούν και ζητάνε νέες μειώσεις στις συντάξεις του δημοσίου. Δεν είναι πλέον διατεθειμένοι να κάνουν καμιά παραχώρηση στην Ελλάδα. Δε θέλουν να χάσουν με κανένα τρόπο τα ματωμένα δανεικά τους. Θέλουν και άλλο αίμα. Επίσης, ο Σόιμπλε αρνείται κάθε συζήτηση για μείωση του χρέους στην Ελλάδα και δίνει 40 δισ. δάνειο με αίτημα την αποχώρηση της χώρας μας από την Ευρωζώνη! Αφού μας λεηλατήσανε έξι χρόνια και αφού μας γεμίσανε λαθρομετανάστες -προφανώς γιατί ετοιμάζουν το διαμελισμό της Ελλάδος- τώρα πλέον είναι έτοιμοι να μας εγκαταλείψουν βορά των εχθρών μας. Εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές παραμένουμε όρθιοι  και είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω!

Κωνσταντίνα Μ.

Κρύβονται οι βουλευτές των ΑΝΕΛ: Δεν εμφανίζονται στην αίθουσα να στηρίξουν τα μέτρα που έχουν ήδη δηλώσει ότι θα ψηφίσουν!

Ο Ν.Φίλης, ο υπουργός Παιδείας ξαναχτυπά. Αυτήν την φορά αφαιρώντας το μάθημα των Θρησκευτικών από την Α’ και την Β’ Δημοτικού στα πιο κρίσιμα χρόνια δηλαδή όταν ένα μικρό παιδί διαμορφώνει την θρησκευτική, αλλά και την εθνική συνείδηση. Και όλα αυτά έγιναν κατά την διάρκεια των σχολικών διακοπών του Πάσχα προφανώς για να μην γίνει αντιληπτή η αλλαγή του προγράμματος στα δημοτικά σχολεία που προβλέπει την μείωση των ωρών των θρησκευτικών στο μισό σε όλες τις τάξεις του δημοτικού και την κατάργηση από την πρώτη και δευτέρα δημοτικού των θρησκευτικών.

Σπυρίδων Μ.

Δημήτρης Κουκούτσης: Η αριστερή σας κυβέρνηση έχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-9-maiou-2016#ixzz486q889Ti

Exit mobile version