Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μνημόνια, Ψηφοφόροι και «Εθνοσωτήρες»

Μνημόνια, Ψηφοφόροι και «Εθνοσωτήρες»

Αυτό το κείμενο δεν γράφτηκε για να βάλει κατά των πολιτικών που σκυλεύουν την Πατρίδα μας και σαν ύαινες ξεσκίζουν την σάρκα του πάλαι υπερήφανου Έθνους των Ελλήνων,αυτό το κείμενο γράφτηκε για να εσένα Έλληνα ψηφοφόρε που αρνείσαι να δεχθείς πως οι μέρες των παχιών αγελάδων τελείωσαν, που μετά τα ευχόλογα και τα τηλεοπτικά σόου επέλεξες να ψηφίσεις ψευτοσωτήρες που σε πρόδωσαν,σε ξεπούλησαν για τα συμφέροντα των ξένων δανειστών.

Το σκηνικό της ντροπής ξεκίνησε από ένα Αμερικανόδουλο τον γνωστό ως και Τζέφρυ Παπανδρέου, γόνο γνωστής οικογένειας ανθελλήνων. Τι σου έταξε και υπάκουσες Έλληνα; Είπε «λεφτά υπάρχουν» και έπεσες στη φάκα, ώστε να ανοίξει η κερκόπορτα της Πατρίδας, έτσι ώστε να έρθουν οι οικονομικοί δολοφόνοι και να αρχίσουν το έργο τους, διαλύοντας κάθε κοινωνική υποδομή και σε συνεργασία με τους εγχώριους πράκτορες να αποτελέσουν τους δήμιους του Ελληνικού Έθνους, βλασφήμησες διαδήλωσες εναντίον του προδότη όπως εσύ έλεγες και στις επόμενες εκλογές ξεχνώντας τα έργα και τις ημέρες της Νέας Δημοκρατίας εκλέγεις έναν ψυχικά ασταθή για πρωθυπουργό, που έλεγε με πειθήνιο λόγο ότι «θα σκίζει τα μνημόνια μέρα» με τη μέρα μήνα με το μήνα…

Βρήκες λοιπόν τον Εθνοσωτήρα που άρμοζε στην περίσταση και του έδωσες το χρίσμα, μόνο που αυτός αποδείχτηκε άξιος συνεχιστής του προκάτοχου του και η πολιτική της λιτότητας και της αποσάθρωσης της Ελλάδος συνεχίστηκε με πιο γοργούς ρυθμούς. Αποφάσισες λοιπόν ότι τελικά ότι και αυτός σου είπε ψέματα και έδωσες την χαριστική βολή εκλέγοντας τον Τσίπρα, ισάξια επικίνδυνο με όλους όσους πέρασαν, που τα έργα και οι ημέρες του έφτασαν σε σήψη και παρακμή το ανθελληνικό έργο των άλλων δύο.

Τώρα ξανα βρίζεις, καταδικάζεις, κάνεις ψευτοεπαναστάσεις του καναπέ και περιμένεις τον επόμενο σουπερστάρ Εθνοσωτήρα που θα σου λανσάρει το σκυλολόι των δανειστών. Και να ως δια μαγείας προβάλλουν τον καινούριο πουλέν τον αχρηστότερο όλων, τον Κούλη. Θα είναι αυτός που με ύφος μπλαζέ «θα πετάξει τους λαθρομετανάστες στην θάλασσα» και ας χτίζει ξενοδοχεία για την άνεση αυτών,θα είναι αυτός που «θα σκίσει τα μνημόνια» που υπέγραφε και με τα δυό του τα χέρια ως υπουργός,θα είναι αυτός που «θα υπερασπιστεί τα Εθνικά θέματα» την ίδια ώρα ονοματίζει τα Σκόπια Μακεδονία.

Όχι δεν φταίς εσύ θα μου πείς,σου είπαν ψέμματα,οι λαοπλάνοι και σύ σαν πρόβατο πας στην σφαγή ακολουθείς. Ε, λοιπόν να σε ενημερώσω πως και ΕΣΥ φταίς, και ΕΣΥ είσαι συνένοχος στο έγκλημα που τελείται εις βάρος της Πατρίδας.Aρκεί να διάβαζες την Ιστορία του αιματοβαμμένου αυτού τόπου θα κατανοούσες πως η Ελευθερία δεν θα έρθει από αγύρτες και δήθεν σωτήρες εξ ουρανού. Θα πρέπει να ματώσεις να πονέσεις να εργαστείς σκληρά για να εξασφαλίσεις και την παραμικρή ανάσα ελευθερίας,αν έχεις έστω και την παραμικρή αγάπη για τις γενεές που έρχονται,πέρασαν αρκετά χρόνια η καταστροφή τεράστια μην παραμένεις άπραγος, μην περιμένεις να σε σώσουν τότε δεν αξίζεις την Ελευθερία σου υπερασπίσου τα δίκαια των Ελλήνων,

ΠΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΠΕΡΝΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mnhmonia-pshfoforoi-kai-ethnoswthres#ixzz48ASfn63R

Exit mobile version