Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δυτική Αττική, Πιερία

Τ.Ο. Δυτικής Αττικής: Με μεγάλη προσέλευση Συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε η ομιλία του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Μιχαήλ Γιαννόγκωνα με θέμα ομιλίας η τροπολογίες της ντροπής εν όψη της ψήφισης του νέου ασφαλιστικού από τους αριστερούς αρλεκίνους. Φυσικά ο Συναγωνιστής δεν παρέλειψε να αναφέρει τα έργα και τις ημέρες της Νέας Δημοκρατίας και την πολύτιμη συνεισφορά τους στην διάλυση της Ελληνικής οικογένειας με τα απεχθή και Εθνοκτόνα μνημόνια. Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι ΟΧΙ στο μνημόνιο και στην υποταγή αλλά για να υπερασπιστείς μια τέτοια θέση θα πρέπει να είσαι Έλληνας και όχι τεχνοκράτης Σιωνιστής. ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

Τετάρτη 4 Μαΐου και στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας ο συναγωνιστής Νίκος Χρυσομάλλης ενημέρωσε τους φίλους του κινήματος για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Μίλησε για την καταστροφική πορεία του Σύριζα, που δημιουργεί προβλήματα αντί να δίνει λύσεις.

Αναφέρθηκε και σε αυτό που είναι γνωστό σε όλους τους Χρυσαυγίτες αλλά πρέπει να γίνει γνωστό και σε όλους τους Έλληνες, ότι δηλαδή ο Σύριζα και η Νέα Δημοκρατία είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Όποιος νομίζει ότι αν κυβερνήσει η Ν.Δ. θα αλλάξει κάτι σε σχέση με τον Σύριζα πλανάται οικτρά. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη λύση για τον Ελληνικό λαό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn488#ixzz48ATCDPNU

Exit mobile version