Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έτοιμος ο Μητσοτάκης να δώσει «γη και ύδωρ» στους διεθνείς τοκογλύφους

Έτοιμος ο Μητσοτάκης να δώσει «γη και ύδωρ» στους διεθνείς τοκογλύφους

Μπορεί ο Μητσοτάκης να θεωρεί ότι βρίσκεται στην χώρα των λωτοφάγων και να νομίζει ότι απευθύνεται σε λοβοτομημένους, οι οποίοι προφανώς θα έχουν ξεχάσει με τι πάθος ψήφιζε το καλοκαίρι το τρίτο Μνημόνιο, αλλά η αντιπολιτευτική (για προφανείς ψηφοθηρικούς λόγους) τακτική του απέναντι στη νέα φοροκαταιγίδα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στην «αγκαλιά» των «σκληρών» του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος θα βρεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο μιας σειράς συναντήσεων που θα έχει με ηγέτες, όπως η Άνγκελα Μέρκελ, ο Αλέν Ζιπέ, ο Νικολά Σαρκοζί κ.α. Εκεί, ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα διαπιστώσει διά ζώσης τι σημαίνει να σκύβεις το κεφάλι, αλλά και το εάν ο Αλέξης Τσίπρας απολαμβάνει ακόμη την εμπιστοσύνη ηγετών που ιδεολογικά-θεωρητικά-ήταν απέναντί του.

Βέβαια, την πρώτη «κρυάδα» ο Μητσοτάκης την έχει ήδη εισπράξει στο Λαϊκό Κόμμα, αλλά και με τις πιέσεις που έχει δεχτεί για να δεσμευτεί για την υλοποίηση των στόχων, τους οποίους το κόμμα του είχε ψηφίσει στο Τρίτο Μνημόνιο. Ο Μητσοτάκης, δηλαδή, είναι καταδικασμένος στο να συνεχίσει την σκληρή μνημονιακή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, σε περίπτωση κατά την οποία κερδίσει τις επόμενες εκλογές.

Οι όποιες επισκέψεις, επαφές και συναντήσεις του νυν αρχηγού της Ν.Δ. με τους ευρωπαίους ηγέτες έχουν να κάνουν με την προσπάθειά του να τους πείσει για την σιγουριά των προθέσεών του να μην δημιουργήσει κανένα ουσιαστικό πρόβλημα στην επιχείρηση υφαρπαγής της δημόσιας περιουσίας της Ελλάδας και της πλήρους φτωχοποίησης του Λαού της. Μοιάζει ως κακόγουστο και μακάβριο ανέκδοτο οποιαδήποτε σκέψη «αντίστασης» του νεοφιλελεύθερου Μητσοτάκη και της Ν.Δ. στους διεθνείς τοκογλύφους. Το μόνο που τον νοιάζει είναι να δείξει ότι μπορεί να φανεί αυτός ως καλύτερος διαχειριστής των μνημονιακών συμφερόντων στην Χώρα μας από τον Τσίπρα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/etoimos-o-mhtsotakhs-na-dwsei-gh-kai-udwr-stous-diethneis-tokoglufous#ixzz48AvZSEGV

Exit mobile version