Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Είναι χρέος όλων των Ελλήνων Εθνικιστών να αναδείξουμε την Χρυσή Αυγή πρώτο κόμμα. Ο Μητσοτάκης θα επιχειρήσει με κορώνες Εθνικιστικές να πολώσει το πολιτικό κλίμα. Θα προσπαθήσει να το παίξει για μια ακόμα φορά Εθνικιστής, ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είναι. Θα προσπαθήσει να πει ότι το κόμμα του είναι η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, σε ένα στημένο παιχνίδι με τον ανθέλληνα Τσίπρα από την άλλη να μεταλλάσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε αριστεροσοσιαλιστικό  κόμμα. Στόχος τους να στύψουν όλες τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις. Όλοι γνωρίζουμε ότι και ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας υπηρετούν τα ίδια αφεντικά που είναι οι Αμερικανοσιωνιστές, ο Σόρος και οι ξένοι τοκογλύφοι. Οι μόνοι που είναι αντίθετοι σε όλους αυτούς είναι οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής για αυτό και δέχονται λυσσασμένο πόλεμο από όλους αυτούς. Μην ξεχνάμε την βρώμικη μεθόδευση του προδότη Σαμαρά που μαζί με τον Δένδια, τον Αθανασίου και τον Βενιζέλο έστειλαν στην φυλακή τον Αρχηγό, τους βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, κάνοντας το χατίρι του Δαυίδ Χάρις φίλου του Σαμαρά. Πρόσφατα, η κυβέρνηση Τσίπρα ανέδειξε τον Δαυίδ Χάρις επίτιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιά. Την περίοδο εκείνη η Χρυσή Αυγή κατέγραφε στις δημοσκοπήσεις ποσοστά που άγγιζαν το 17%. Ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής είχε εκφράσει ανοιχτά τους φόβους του για την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Σαν Έλληνες Εθνικιστές δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την ατιμία που έκανε η Νέα Δημοκρατία στην Χρυσή Αυγή. Φέρθηκε στην Χρυσή Αυγή όπως θα φερόταν σε αυτήν ένα κόμμα της άκρας αριστεράς. Όποτε και να γίνουν εκλογές, σταθερά και Εθνικιστικά, μόνο την Χρυσή Αυγή θα ψηφίσουμε για να σωθεί η Ελλάδα.

Ιωάννης Κ.Π., Θησείο.

«Δημοκρατία»: Μάρτυρας που «έκαψε» τον Μπόμπολα τρέμει για την ζωή του!

Δεν έχει προηγούμενο ο πολιτικός αμοραλισμός του Τσίπρα! Με πουλημένη τη συνείδηση του, ηγείται του ευρωπαϊκού μετώπου, και γιγαντώνει την οικονομική  κρίση. Άλλοτε, αργά και μεθοδικά έχτιζε την πρωθυπουργική του καριέρα πάνω στο σκίσιμο των Μνημονίων σκίζοντας τα ιμάτιά του για το σημερινό ασφαλιστικό – φορολογικό νομοσχέδιο. Σήμερα, αλλοτριωμένος μέχρι τα νύχια του, χάνεται στα πολλά, μυστικά, σκοτεινά δωμάτια των πολιτικών παιγνίων όπως τον διέταξαν τα αφεντικά του οι τοκογλύφοι. Ψηφίζει όλα όσα κάποτε θεωρούσε προϊόντα του φιλελευθερισμού ενώ παράλληλα προσκυνά όλους όσους πολεμούσε, θέλοντας με κάθε τίμημα να παραμείνει στην εξουσία σαν ενεργούμενο των ξένων δυνάμεων κατοχής. Μόνη ελπίδα των κατατρεγμένων Ελλήνων, οι Έλληνες Εθνικιστές που αντιστέκονται με κάθε μέσο στα μνημόνια και την λαθρομετανάστευση που απειλούν το Έθνος και την Πατρίδα μας.

Σ.Κ.

Οι σχέσεις του Σύριζα με το ΚΚΕ εσωτερικού και τον Νικολάι Τσαουσέσκου

Το όνομά μου είναι Σταμάτης και είμαι κάτοικος εξωτερικού τα τελευταία 2 χρόνια λόγω οικονομικής ανάγκης χωρίς την οικογένεια μου. Θα ήθελα να σας πω ένα μεγάλο μπράβο για τον αγώνα σας και θέλω να ξέρετε ότι ο Ελληνικός λαός είναι μαζί σας όχι μόνο από αγανάκτηση προς τα άλλα κόμματα αλλά και γιατί πιστεύω ότι ήρθε η σειρά σας να κυβερνήσετε την πιο ιερή χώρα στον κόσμο, την Ελλάδα. Θέλω να σας δώσω κουράγιο, όσο μπορώ, να συνεχίσετε τον ιερό σας αγώνα γιατί πολύ σύντομα, το πιστεύω, θα δικαιωθούμε γιατί πλέον ο ελληνικός λαός έχει εναποθέσει τις ελπίδες του μόνο σε εσάς, γιατί μόνο εσείς μπορείτε να μας βγάλετε από αυτό το αδιέξοδο. Εργάζομαι σε ένα εργοστάσιο φρούτων στο Κόβεντρυ της Αγγλίας και τις τελευταίες μέρες έχουμε κόσμο που έχει έρθει να εργαστεί από τα Σκόπια. Όταν κάποια στιγμή εργάστηκα μαζί τους ανοίξαμε συζήτηση. Στην ερώτησή μου από πού είναι, μου απάντησαν ότι είναι από την «Μακεδονία». Γελάω και κλαίω μαζί από τα νεύρα μου, γιατί δεν ξέρω πως να αντιδράσω απέναντι στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίαςμας, ένα ξεπούλημα που άφησαν να εξελιχθεί οι πολιτικάντηδες εδώ και πολλά χρόνια. Αλλά πιστέψτε με πονάει η καρδία μου όταν το ακούω και όχι μόνο αυτό, αλλά το ότι μεταφέρουν σε όλον το υπόλοιπο κόσμο ότι είναι από αυτό το κράτος – μόρφωμα.

Σταμάτης Μ.

Θερμή υποδοχή της Χρυσής Αυγής από την Συριακή κυβέρνηση – Εκτενές φωτορεπορτάζ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-10-maiou-2016#ixzz48EE6NrRI

Exit mobile version