Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Ξάνθη

Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή και βουλευτή Β’ Αθηνών Ηλία Παναγιώταρου με θέμα: “Η μνημονιακή γενοκτονία των Ελλήνων”. Ο συναγωνιστής Παναγιώταρος  αναφέρθηκε εκτενώς στις δυσμενείς επιπτώσεις που είχαν και συνεχίζουν να έχουν για την Πατρίδα μας και τον ελληνικό λαό η εφαρμογή των κατάπτυστων Μνημονίων.

Ο συναγωνιστής Παναγιώταρος επισήμανε ότι η εφαρμογή των Μνημονίων από τις κυβερνήσεις Ν.Δ. -ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Σύριζα – Ανέλ δεν παραχώρησε μόνο την Εθνική Ανεξαρτησία της Πατρίδος μας, δεν είναι μόνο ότι φτωχοποίησε εκατομμύρια συμπατριώτες μας, αλλά οδήγησε στην αυτοκτονία χιλιάδες ‘Ελληνες και Ελληνίδες παίρνοντας την μορφή γενοκτονίας. Τελειώνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής Παναγιώταρος  τόνισε ότι η μόνη συνεπείς αντιμνημονιακή και πατριωτική πολιτική δύναμη στην Χώρα είναι η Χρυσή Αυγή, όπου αγωνίζεται καθημερινά για την κατάργηση των αντιλαϊκών και  αντεθνικών μνημονίων.

Την Κυριακή το απόγευμα 8 Μαΐου 2016 η Τ.Ο. Ξάνθης πραγματοποίησε ενημερωτική εξόρμηση στα χωριά Μάνδρα, Μυρωδάτο και Άβδηρα του δήμου Αβδήρων. Οι συναγωνιστές διένειμαν πλήθος εφημερίδων Χρυσή Αυγή καθώς και φυλλάδια με κυβερνητικές θέσεις και προτάσεις του Κινήματός μας. Έκδηλη ήταν η ανταπόκριση των κατοίκων στο εγχείρημα των συναγωνιστών, οι οποίοι ρωτούσαν εναγωνίως να ενημερωθούν για τα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας καθώς και για τα νέα μέτρα που φέρνει προς ψήφιση το ανθελληνικό μόρφωμα Σύριζα- Ανέλ.

Οι συμπατριώτες μας υποδέχτηκαν με θέρμη τους αγωνιστές με τα μαύρα μπλουζάκια λέγοντας πως μόνο αυτοί μπορούν να μας σώσουν, διότι μόνο η Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί ουσιαστική αντιπολίτευση και αυτό γιατί και η νέα δημοκρατία είναι το ίδιο επικίνδυνος πολιτικός φορέας αφού και αυτοί έχουν ψηφίσει όλα τα αιματηρά μνημονιακά μέτρα που καταρράκωσαν τον Ελληνικό λαό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn489#ixzz48EFucP3d

Exit mobile version