Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μακελειό στο Μόναχο: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από επίθεση “πρόσφυγα” που φώναζε «Αλλάχου Ακμπάρ»

Μακελειό στο Μόναχο: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από επίθεση “πρόσφυγα” που φώναζε «Αλλάχου Ακμπάρ»

Σε κατάσταση επιφυλακής για επικείμενες διευρυμένες τρομοκρατικές επιθέσεις τζιχαντιστών βρίσκεται η Γερμανία, μετά το περιστατικό που συνέβη το πρωί σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Μόναχο.

Άντρας νεαρής ηλικίας επιτέθηκε με μαχαίρι σε περαστικούς στον σταθμό Grafing με τα γερμανικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι υπάρχει ένας νεκρός και τρεις τραυματίες.  Ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη, σύμφωνα με τις μαρτυρίες φώναζε «ο Αλλάχ είναι μεγάλος», γεγονός το οποίο εφόσον ισχύει παραπέμπει ευθέως σε ισλαμική τρομοκρατία.

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι η ανασφάλεια και ο τρόμος από την ανεξέλεγκτη δράση των τζιχαντιστών εξαπλώνονται σε όλη την Ευρώπη, με την Ελλάδα βεβαίως σε καμία περίπτωση να μην μπορεί να θεωρεί τον εαυτό της απρόσβλητο από τέτοιου είδους τρομοκρατικές ενέργειες.

Η μετατροπή της Χώρας μας  από τους ψευτοανθρωπιστές «αλληλέγγυους» σε κέντρο ερχομού και διαμονής αναρίθμητων λαθρομεταναστών εγκυμονεί αναμφίβολα κινδύνους, οι οποίοι δεν αποτρέπονται ούτε με ευχολόγια ούτε με παραπλανητική ενημέρωση γύρω από το «προσφυγικό» ζήτημα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/makeleio-sto-monacho.-enas-nekros-kai-treis-traumaties-apo-epithesh-nearou#ixzz48H5O56zq

Exit mobile version