Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εκτελεί το συμβόλαιο εξόντωσης του Ελληνικού λαού και επιχαίρει και από πάνω. Πρόθυμους σε αυτό το έργο της η κυβέρνηση βρίσκει όλο το αντιδημοκρατικό και κλεπτοκρατικό τόξο πλην της Χρυσής Αυγής. Η Ν.Δ. πέρα από τις λεκτικές κορώνες και τους ψεύτικους λεονταρισμούς, δεν κάνει το παραμικρό για να σταματήσει τον Αλέξη Τσίπρα και το πρώην στέλεχός τους Πάνο Καμμένο. Στα μεγάλα προβλήματα της χώρας δεν βλέπουμε η παράταξη του ψευτοεθνάρχη να παίρνει καμία διαφορετική θέση από τον ολετήρα Τσίπρα. Η οικογένεια Μητσοτάκη και συγκεκριμένα η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη έχει στην κατοχή της ΜΚΟ. Για αυτήν την ΜΚΟ την ACTIONAID ΕΛΛΑΣ έκαναν έλεγχο οι γαλλικές αρχές. Πώς είναι λοιπόν δυνατόν σε θέματα λαθρομετανάστευσης να εκφράσει διαφορετικό λόγο; Εξάλλου το πρόβλημα των λαθρομεταναστών ο πατέρας του Κυριάκου το ξεκίνησε όταν στις αρχές της δεκαετίας του 1990 με τον Σαμαρά, άνοιξαν τα σύνορα στους Αλβανούς. Καμία ψευδαίσθηση για το νέο, που υποτίθεται ότι φέρνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είναι τόσο παλιό και τόσο διεφθαρμένο, όσο και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Χρυσή Αυγή λοιπόν για να λυτρωθεί και να γλυτώσει η Ελλάδα από τις πολιτικές οικογένειες και τα πολιτικά τζάκια που την χρεοκόπησαν και την διέλυσαν. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Μαρίνα Π.

Συντριπτική ήττα των συριζαίων στο Eurogroup: Συμφώνησαν με τους διεθνείς τοκογλύφους οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων!

Η Χρυσή Αυγή είναι η φωνή της Ελλάδας. Της Ελλάδας που αντιστέκεται, της Ελλάδας που επιμένει. Ότι απέμεινε από την Ελλάδα σήμερα είναι η Χρυσή Αυγή. Η Ελλάδα του Μεγάλου Αλέξανδρου, του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη, του Μεταξά και όσων αγωνίστηκαν γι’ αυτήν εκφράζεται στον Αγώνα που δίνει η Χρυσή Αυγή του Νικόλαου Μιχαλολιάκου, του τελευταίου Έλληνα πολιτικού. Στην Χρυσή Αυγή ανήκουμε, στην Χρυσή Αυγή πιστεύουμε και ελπίζουμε όλοι οι Έλληνες.

Με Τιμή, Γεωργία Π. Θησείο

Το Μέτωπο Νεολαίας στα βήματα των Αρχαίων Προγόνων μας: Συζήτηση με θέμα τον Ηρωικό Άνθρωπο και το αξιακό σύστημα του Αρχαίου Ελληνισμού

Ας τα πάρουμε από την αρχή, το 2009 το έτος που ξεκίνησε η κρίση στην Ελλάδα το χρέος αντιστοιχούσε στο 126,8% του ΑΕΠ ήτοι 298 δισ. ευρώ, φτάσαμε στο σήμερα μετά από 7 χρόνια λιτότητας, εξαθλίωσης, υποδούλωσης, αλόγιστου δανεισμού και καταπάτησης κάθε έννοιας εθνικής κυριαρχίας το χρέος να εκτιναχτεί. Αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει, πως παρόλο που πουλήσαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε, το χρέος αυξήθηκε αντί να μειωθεί, την ίδια στιγμή το ΑΕΠ κατακρημνίστηκε. Οι τομείς της άμυνας, της υγείας, της παιδείας και των κοινωνικών παροχών καταστράφηκαν, οι συντάξεις εξανεμίστηκαν και τέλος η ανεργία άγγιξε το 30%. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την μάστιγα της λαθρομετανάστευσης σημαίνουν ότι σε λίγες δεκαετίες δεν θα υπάρχουν Έλληνες σε αυτήν την χώρα. Αλλά τα καλά νέα είναι παρακάτω, κλείσαμε συμφωνία, ναι κλείσαμε συμφωνία, δεν θα φύγουμε από την Ευρώπη, τα χαρμόσυνα νέα φτάσανε σε όλα τα χωριά της Ελλάδας, οι καμπάνες χτυπούν χαρούμενα και ο κόσμος έχει βγει στους δρόμους και πανηγυρίζει. Το 2060 δηλαδή σε 44 χρόνια από τώρα το χρέος θα πέσει κάτω από το 100% του ΑΕΠ και τότε αν θα υπάρχει Ελλάδα, θα μπορούμε να ξαναβγούμε στις αγορές και να ζήσουμε επιτέλους χωρίς κρίση. Αλλά το σημαντικότερο είναι πως ακόμα και τότε θα χρωστάμε ακέραιο το κεφάλαιο του χρέους ήτοι κοντά στα 250 δις. Μοναδική ρεαλιστική πρόταση προοπτικής αποτελούν οι θέσεις των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι δίνουν ένα τιτάνιο αγώνα για τους Έλληνες που διεκδικούν την πατρίδα τους πίσω.

Λ.Π.

H Σαουδική Αραβία που χρηματοδοτεί τους τζιχαντιστές ενίσχυσε την προεκλογική εκστρατεία του Νετανιάχου στο Ισραήλ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-11-maiou-2016#ixzz48KMON9hO

Exit mobile version