Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα “Politico”: Χώρος απόθεσης λαθρομεταναστών ολόκληρη η Ελλάδα με σχέδιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Εφημερίδα “Politico”: Χώρος απόθεσης λαθρομεταναστών ολόκληρη η Ελλάδα με σχέδιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Ένα σοκαριστικό σχέδιο της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, το οποίο προβλέπει τη μετατροπή της Ελλάδας σε ένα τεράστιο στρατόπεδο λαθρομεταναστών, σε περίπτωση ακύρωσης της συμφωνίας με την τουρκία, αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας «Politico».

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, το προσχέδιο αναφέρει πως τα ελληνικά νησιά θα χρησιμεύσουν όχι μόνο ως κέντρα υποδοχής για τους λαθρομετανάστες αλλά και ως ημι-μόνιμα στρατόπεδα λαθρομεταναστών.

Η Ε.Ε δεν έχει ακόμα προβεί σε συγκεκριμένες προετοιμασίες αλλά φαίνεται να καλλιεργεί την ιδέα να δείξει στον σουλτάνο Ερντογάν ότι έχει και άλλες επιλογές, όσο και αν αυτές δεν είναι ελκυστικές.

Και, φυσικά, οι επιλογές αυτές αναφέρονται ως «μη ελκυστικές» όχι επειδή οι «ευρωπαίοι εταίροι» σέβονται την Ελλάδα, αλλά επειδή – όπως αναφέρει το δημοσίευμα – “θα αποσταθεροποιήσει περαιτέρω το ήδη εύθραυστο πολιτικό σύστημα”.

Κοινώς, ο μόνος τρόμος των ευρωπαίων είναι η άνοδος της Χρυσής Αυγής και τίποτε άλλο. Θυμίζουμε, απλώς, τι είχε πει η Μέρκελ: «αν δεν προστατευθούν αποτελεσματικά τα σύνορα της ΕΕ θα επιστρέψουμε στον εθνικισμό».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/efhmerida-politico-chwros-apotheshs-lathrometanastwn-oloklhrh-h-ellada-me-s#ixzz48MHzGmXD

Exit mobile version