Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Άρση ασυλίας για το “Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες” και για ομιλίες στους Χρυσαυγίτες. Καμία άρση ασυλίας για όλους αυτούς που έχουν κατακλέψει το ελληνικό δημόσιο, που έχουν καταδικάσει ένα ολόκληρο έθνος στην φτώχεια και έχουν βάλει τον εχθρό εντός των πυλών με το λαθρομεταναστευτικό. Στην Ελλάδα του 2016 οι κλέφτες κυκλοφορούν ανενόχλητοι και όσοι αντιστέκονται διώκονται από το σάπιο πολίτευμα τους, από μια σάπια δημοκρατία που χαροπαλεύει με νύχια και με δόντια για να κρατήσει τα έδρανά της εις βάρος της πλειοψηφίας του Ελληνικού έθνους.

Μαρία Β.

Όχι στην λογοκρισία κατά των Ελλήνων: Οι ομιλίες των Συναγωνιστών Λαγού, Παναγιώταρου και Μπαρμπαρούση – 3 ΒΙΝΤΕΟ

Oι κάτοικοι της Ειδομένης μήνυσαν τον υποτιθέμενο υπουργό προστασίας του πολίτη Τόσκα σύμφωνα με το άρθρο 273 του ποινικού κώδικα, αποδίδοντας σε αυτόν τις κατηγορίες «κοινώς επικίνδυνης βλάβης», για επικίνδυνη διατάραξη της οικιακής ειρήνης, καθώς και παραβίαση διατάξεων οι οποίες προβλέπονται για προστασία από τη μετάδοση ασθενειών. Για τους ακρίτες της περιοχής ο κόμπος έφτασε στο χτένι, βλέποντας τις περιουσίες τους και τα σπίτια τους να λεηλατούνται από ανθρώπους που δεν δείχνουν καμιά ευγνωμοσύνη φιλοξενίας, αλλά αντίθετα φέρονται σαν κατακτητές. Μοναδική ρεαλιστική λύση αποτελεί η πρόταση της Χρυσής Αυγής! Καιρός είναι οι Έλληνες να δουν την αλήθεια κατάματα, αν θέλουν να υπάρχει ελληνικό έθνος όπως το γνώρισαν από τους προγόνους τους.

Ν.Π.

Αύξηση της μικροεγκληματικότητας λόγω «προσφύγων» – Ετοιμοπόλεμη η ΕΛ.ΑΣ. παρά τη μνημονιακή λαίλαπα και την συστηματική απαξίωση από τους πολιτικάντηδες

Οι μοιραίοι και ανίκανοι, οι εκφραστές του ενιαίου παγκοσμιοποιημένου κόσμου, ψηφίζουν ένα ακόμα πακέτο. Οι δήθεν αριστεροί οι οποίοι από ιδρύσεως τους έχουν σαν επάγγελμα το δίκιο του λαού δεν αναμετρήθηκαν ούτε με τη συνείδησή τους. Αποδείχθηκαν γνήσιοι συνεχιστές των μνημονίων όπως και οι προηγούμενοι, κομμάτι του υπάρχοντος κυρίαρχου πολιτικού συστήματος, αναπόσπαστο τμήμα του κομματικού και πελατειακού ιστού.

Στέλιος Μ.

Ελευθέριος Συναδινός: H διάσπαση της ΕΕ είναι αναπόφευκτη, όσο θα ανεχόμαστε την ακόρεστη δίψα της Γερμανίας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-12-maiou-2016#ixzz48ORIDeDm

Exit mobile version