Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ημαθία, Νέα Μηχανιώνα

Κλιμάκιο Συναγωνιστών από την Τοπική Οργάνωση Ημαθίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή βρέθηκε το Σάββατο 7 Μαΐου κοντά στους παραγωγούς που επλήγησαν από την έντονη χαλαζόπτωση, που έπληξε την Ημαθία  και κυρίως την περιοχή της Νέας Νικομήδειας με αποτέλεσμα να προκληθούν τεράστιες καταστροφές στις καλλιέργειες. Οι Συναγωνιστές συζήτησαν με τους παραγωγούς  το κόστος των ζημιών που προκλήθηκε από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τονίστηκε ότι για άλλη μια φορά οι Έλληνες αγρότες θα πληρώσουν την ανυπαρξία του ελληνικού κράτους αφού οι συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν κάνει τίποτα άλλο από το να υπογράφει νέα μνημόνια με στόχο να αφανίσει με τα νέα μέτρα τον πρωτογενή τομέα. Μεταξύ άλλων, η Χρυσή Αυγή δεσμεύεται ότι θα πιέσει με επερώτηση τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για την γρήγορη αποζημίωση των αγροτών που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Το Σάββατο 7-5-2016 κλιμάκιων Συναγωνιστών της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στα εμπορικά καταστήματα της Νέας Μηχανιώνας μοιράζοντας εκατοντάδες φυλλάδια με το πολιτικό πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου, αλλά και τις θέση τους Ελλήνων Εθνικιστών για την Εργατική Πρωτομαγιά. Η ανταπόκριση ξεπέρασε και πάλι τις προσδοκίες, αφού είναι αισθητή πλέον η απέχθεια των Ελλήνων για τη νεοαριστερή και νεομνημονικακή κυβέρνηση, αλλά και για τους πολιτικούς του αντισυνταγματικού τόξου όλων των αποχρώσεων.

Οι Συναγωνιστές επεσήμαναν τη σημασία της ενίσχυσης του Εθνικιστικού Κινήματος μέσα σε μια περίοδο πραγματικής σήψης και παρακμής. Επίσης συζητήσεις έγιναν και για τη Νέα Δημοκρατία, τους αυτοαποκαλούμενους «δεξιούς» του κέντρου και για τη σημασία που έχει να μην πιστέψει ο ελληνικός λαός τα δήθεν πατριωτικά ψέματά τους εκ νέου. Ο κόσμος έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον και στηρίζει πλέον ανοικτά τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι να εκλείψει ο ραγιαδισμός και να αφυπνιστούν οι Έλληνες ώστε να πάρουν την Πατρίδα τους πίσω.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn490#ixzz48RBAxJzR

Exit mobile version