Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η λάσπη επέστρεψε στους συκοφάντες: Παραπέμπεται σε δίκη ο Σταύρος Ψυχάρης για ανακριβές “πόθεν έσχες”

Η λάσπη επέστρεψε στους συκοφάντες: Παραπέμπεται σε δίκη ο Σταύρος Ψυχάρης για ανακριβές “πόθεν έσχες”

Σε δίκη με απευθείας κλήση παραπέμπεται ο επικεφαλής του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης μετά την ποινική δίωξη σε βάρος του σε βαθμό πλημμελήματος για τις δηλώσεις πόθεν έσχες των ετών 2011-2015 (οικονομικά έτη 2010-2014).

Η δίωξη αφορά στο αδίκημα της παράβασης του νόμου περί πόθεν έσχες κάτ’ εξακολούθηση σε βαθμό πλημμελήματος.

Συγκεκριμένα, από τον έλεγχο που διενήργηθηκε προέκυπταν ανακρίβειες και ελλείψεις στις δηλώσεις του εκδότη για τα οικονομικά έτη 2010-2014 (δηλώσεις πόθεν έσχες 2011-2015).

Και εδώ είναι που αρχίζουν τα «περίεργα»: Κατά πρώτον, ο Ψυχάρης είναι υπόδικος αυτή τη στιγμή σχετικά με το πόθεν έσχες του. Παρόλα αυτά είχε το θράσος να αναμεταδίδει τις ψευτιές και τις ασχήμιες περί «πλουσιότερου πολιτικού».

Το δεύτερο αξιοσημείωτο αφορά μία πολύ πρόσφατη μυστική συνάντηση που είχε ο Ψυχάρης και αποκαλύφθηκε. Ο λόγος, βεβαίως, για την συνάντηση που είχε ο εκδότης του ΔΟΛ με τον γνωστό και μη εξαιρετέο Ντογιάκο.

Το τι ειπώθηκε στην συγκεκριμένη συνάντηση δεν μας το είπε η γνωστή… γάτα, όμως μπορούμε πολύ εύκολα να φανταστούμε τι συμβαίνει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-lasph-epestrepse-stous-sukofantes-parapempetai-se-dikh-o-stauros-psucharh#ixzz48SwKeeY6

Exit mobile version