Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 13 Μαΐου

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 13 Μαΐου

Η Χρυσή Αυγή είναι οικογένεια και στις οικογένειες δεν αφήνουν κανέναν μόνο του. Οι συναγωνιστές στη Βουλή υποστήριξαν τα συμφέροντα του λαού που δοκιμάζεται από τα μνημόνια. Που είναι φτιαγμένα από ανθρώπους που ρίχνουν δυσβάστακτους κανόνες στους ώμους των ανθρώπων άλλα οι ίδιοι δε θέλουν να κουνήσουν ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι. Έχουν παντρευτεί την καρέκλα και δεν τους νοιάζει τίποτε άλλο. Η Χρυσή Αυγή τους ενοχλεί σφόδρα, γιατί λέει τις αλήθειες. Εδώ είμαστε και θα τις λέμε! Οι βουλευτές μας κυκλοφορούν ανάμεσα στο λαό και είναι αγαπητοί, ενώ οι μνημονιακοί χρειάζονται εκατό αστυφύλακες ο καθένας για φρουρά…Το τέλος της σήψης, της διαπλοκής και των μνημονίων δεν αργεί. Καλή δύναμη σε όλους μας.

Κωνσταντίνα Μ.

Η λάσπη επέστρεψε στους συκοφάντες: Παραπέμπεται σε δίκη ο Σταύρος Ψυχάρης για ανακριβές “πόθεν έσχες”

Όσα χρήματα παρουσιάστηκαν στο εκκαθαριστικό του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, αποκτήθηκαν πριν καν γίνει πολιτικός από ιδιωτικές πρωτοβουλίες και με ιδιωτικό επενδυτικό ρίσκο και όχι από κρατικοδίαιτες χορηγίες ή διαφημίσεις. Κάποιοι άλλοι μπήκαν φτωχοί στην πολιτική σκακιέρα και σήμερα είναι πάμπλουτοι με μαύρο χρήμα και μίζες χωρίς ΑΦΜ και χωρίς τίποτα. Ας προσκομίσουν και αυτοί τα εκκαθαριστικά τους. Εάν είναι να ποινικοποιήσουν τα νόμιμα έσοδα καθενός, τότε… ζήτω που καήκαμε. Ας γίνουμε μπολσεβίκοι τότε, να καταργήσουμε το χρήμα και την ιδιωτική περιουσία τελείως και να τα κάνουμε όλα κρατικά και να τρώμε ψωμί με δελτία και κουπόνια αλά Σοβιετική ένωση. Λίγη ντροπή ψεύτες και κλέφτες.

Κώστας Δ.

Περί του «πλουσιότερου πολιτικού αρχηγού», συστημικής αλητείας το ανάγνωσμα

Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεφύγει τελείως. Παρέδωσε τα κλειδιά της χώρας στους δανειστές με αντάλλαγμα μια νεφελώδη υπόσχεση για μείωση του χρέους… το 2018. Ως τότε ποιος ζει ποιος πεθαίνει και το κυριότερο ερώτημα είναι  αν θα υπάρχουν Έλληνες. Παράλληλα, έχουμε την ύψιστη πολιτειακή ανωμαλία με το λεγόμενο αυτόματο κόφτη δαπανών, που σημαίνει ότι με ένα απλό προεδρικό διάταγμα θα γίνονται μειώσεις παντού για να επιτευχθούν οι στόχοι που κάθε φορά θέτουν οι δανειστές. Ακυρώνεται αυτομάτως ο ρόλος της βουλής, της κυβέρνησης, του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Εμείς οι Έλληνες είμαστε απλώς τα υποζύγια που θα πληρώνουν πανάκριβα ακόμα και τον καφέ τους, την χρήση του ιντερνέτ, που είναι σήμερα ευρύτατα διαδεδομένη σε όλες τις επιχειρήσεις και σε όλα τα σπίτια. Πώς νομίζει ο Τσίπρας ότι θα ανακάμψει αυτή η χώρα με τέτοια μέτρα; Έχουν πέσει με μανία πάνω μας να μας πάρουν και την τελευταία μας δεκάρα. Δεν πρόκειται όμως να εισπράξουν τίποτε, γιατί ο κόσμος θα κουμπώνεται, δεν θα υπάρχει αγοραστική δύναμη, δεν θα κινείται η αγορά, δεν θα ανθίζει η επιχειρηματικότητα. Γιατί με αυτή την κυβέρνηση οι μόνοι που κατ αυτούς πρέπει να επιβιώσουν είναι οι αγαπημένοι τους λαθρομετανάστες. Εμείς, οι πολίτες αυτής της χώρας είμαστε απλώς υποζύγια χωρίς δικαιώματα. Δικαιούμαστε μόνο τα 384 ευρώ σύνταξη το μήνα και δεν ντρέπονται λίγο. Η Χρυσή Αυγή αποτελεί τη μόνη εθνική επιλογή που μπορεί να εγγυηθεί ότι θα υπάρχει ελληνικό έθνος στο μέλλον.

Ματίνα Κ.

Οι απηυδισμένοι κάτοικοι της Ειδομένης μήνυσαν τον Τόσκα – Λαθρομετανάστες έκαψαν την Ελληνική Σημαία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-13-maiou#ixzz48UQWc3ER

Exit mobile version