Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στις εκλογές του ΣΑΤΑ: ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ για να ξεβρωμίσει ο κλάδος!

Στις εκλογές του ΣΑΤΑ: ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ για να ξεβρωμίσει ο κλάδος!

Όσο πλησιάζει η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών του ΣΑΤΑ, τόσο εντείνεται ο πόλεμος εναντίον του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΏΝ ΤΑΞΊ, αλλά και στοχοποιούνται τα στελέχη και η επικεφαλής του ψηφοδελτίου του, Φωτεινή Κωτσάκη.

Είναι βέβαιο πως το φθαρμένο συνδικαλιστικό σύστημα έχει πανικοβληθεί, με αποτέλεσμα να επιδιώκει να χρησιμοποιήσει διάφορους εγκάθετους, ουσιαστικά ανυπόληπτους, οι οποίοι προσπαθούν να δημιουργήσουν ψευδείς εντυπώσεις με ανυπόστατες κατηγορίες και ανύπαρκτες αποδείξεις, επιδιδόμενοι σε λασπολογία.

Ο ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. τους απαντά πως η Τιμή, η Ηθική και η Αξιοπρέπεια δεν αγοράζονται με χρήματα, ούτε ζυγίζονται με τα κιλά ή τις οκάδες… Ας γνωρίζουν αυτοί που εξαπολύουν βόρβορο και λάσπη, πως οι παραπάνω Αξίες εξακολουθούν να υπάρχουν και ο ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. προσφέρεται να παραδώσει μαθήματα ηθικής δωρεάν, από αυτά τα ιδεολογικά μαθήματα ζωής, που έλαβαν από τις οικογένειές τους η επικεφαλής του και τα στελέχη του, όπως και από τους Ιδεολόγους Εθνικιστές Συναγωνιστές για να τα έχουν στην φαρέτρα της κατάρτισής τους.

Η πρόεδρος του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ., όπως και όσοι την στηρίζουν εμπράκτως στον Κοινό Αγώνα, δεν είναι υπόλογοι στους οποιουσδήποτε καιροσκόπους, που εμφανίζονται κατά καιρούς, θεωρώντας πως θα υποσκάψουν την ενότητα του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ και θα προσβάλλουν την δημόσια εικόνα του.

Υπόψη, όλων αυτών των συκοφάντων, πως οι…”λεονταρισμοί” πλέον δεν θα είναι ανεκτοί και κάθε δυσφήμηση, θα τίθεται στην διακριτική ευχέρεια του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. να ακολουθήσει την νομική οδό!

Οι Εθνικιστές αυτοκινητιστές ταξί του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. δεν πτοούνται από τον πόλεμο λάσπης και φίμωσης! Άλλωστε τον ιδιο πόλεμο τόσα χρόνια δέχεται και ο ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Η απάντηση προς όλους αυτούς τους τυχάρπαστους, όπως και στο σαθρό συνδικαλιστικό κατεστημένο, θα δοθεί στις εκλογές του ΣΑΤΑ….

Ο ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΊ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΟΣ, ΕΝΩΜΕΝΟΣ, ΙΣΧΥΡΟΣ, ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ, ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ (ΚΛΑΔΟΥ) ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΚΟΠΡΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ! 

ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. – Γεώργιος Γκιούρας 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/stis-ekloges-tou-sata-la.s.i.ta-gia-na-jebrwmisei-o-klados#ixzz48ZEU2J2H

Exit mobile version