Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θυμάστε την 14η Αυγούστου 2015, όταν ψηφίσατε το τρίτο Μνημόνιο;

Θυμάστε την 14η Αυγούστου 2015, όταν ψηφίσατε το τρίτο Μνημόνιο;

Όλοι μαζί υπογράψατε τα μνημονιακά μέτρα, όλοι μαζί ψηφίσατε στις 14/08/15 το νέο μνημόνιο.

Υποκριτές, φιλελεύθεροι και μπολσεβίκοι. Φτωχοποιείτε και κάνετε ότι θέλετε τα ασφαλιστικά ταμεία του Ελληνικού Λαού, χωρίς να τον ρωτήσετε. Όπως έγινε και με το PSI. Εξάλειψη σταδιακά στο ΕΚΑΣ έως το 2019. Οι τεχνικές λεπτομέρειες θα συμφωνηθούν με τους θεσμούς. Κουμάντο κάνουν οι τοκογλύφοι στην ΕΛΛΑΔΑ.

Τώρα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κατηγορούν τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τη λεηλασία των ασφαλιστικών ταμείων. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο! Ξεχνάει η ΝΔ επί συγκυβέρνησης Σαμαρά την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, έναν κυκεώνα μαθηματικών και εξισώσεων που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην εξαφάνιση των συντάξεων. Τώρα οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα εφαρμόσουν τη νέα φιλελεύθερη  μεταρρύθμιση που θέλουν οι τοκογλύφοι. Όταν λέμε καπιταλιστές και μπολσεβίκοι είναι το ίδιο και ξέρουμε τι λέμε. Ακολουθούν την ίδια πολιτική με διαφορετικό περιτύλιγμα με διαφορετικό μανδύα, της προοδευτικής αριστεράς με κοινωνικό πρόσημο είτε με τον χλιδάτο μανδύα της καπιταλιστικής φιλελεύθερης κεντροδεξιάς.

Οι κοινωνικές μεταρρυθμίσεις των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εφαρμόζουν τη μνημονιακή πολιτική κατά γράμμα με αύξηση εισφορών, εθνική σύνταξη στα 384 ευρώ, κατάργηση του ΕΚΑΣ, και δημιουργούν ένα ενιαίο φορέα ασφάλισης χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τις ιδιαιτερότητες διαφόρων κλάδων όπως ΟΓΑ και ΝΑΤ. Προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από το «θα σκίσουμε τα μνημόνια», υποσχόταν την συνέχιση της αυτοτέλειας του ΟΓΑ-ΝΑΤ, ώστε να κλέψει τους ψήφους των συνταξιούχων ναυτικών και αγροτών. Ψεύτες!

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή από το 2012 φώναζε ότι ο Σαμαράς υπόγραψε την διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος με τα κοράκια του διεθνούς καπιταλισμού, αλλά δεν πρόλαβε να εφαρμόσει. Το αγγλικό κείμενο των «θεσμών» στις 10/11/12 “THE SECOND ECONOMIC ADJUSTMENT PROGRAMME FOR GREECE FIRST REVIEW” αναφέρει στη παράγραφο 40 την εξάλειψη ειδικών καθεστώτων φορολογίας και ασφαλίσεων για αγρότες και ναυτικούς”.

Όλοι ξέρατε και συνεχίζατε να λέτε ψέματα στον Ελληνικό Λαό. Ψεύτες και υποκριτές, όλα για το χρήμα και την καρέκλα. Τελικά, καπιταλιστές και μπολσεβίκοι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Να θυμάστε στις 14/08/2015 όλοι έβαλαν την υπογραφή τους, όλοι υποτάχθηκαν στην νέα τάξη πραγμάτων. Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να αντιστέκεται όπως κάνει όλα τα χρόνια.

ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ – ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!

Νίκος Κούζηλος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/14.08.2015-thumaste#ixzz48ZTicduN

Exit mobile version