Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανεπιθύμητος από τους φιλάθλους της Κύπρου ο τουρκόφιλος πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας

Για την περίπτωση του ανεκδιήγητου προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Κύπρου Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ο οποίος εντελώς ανερυθρίαστα φωτογραφήθηκε με την φανέλα της Εθνικής Τουρκίας (!), γράψαμε και στο παρελθόν.

Για τον τύπο αυτό υπάρχουν εξελίξεις, καθώς στην εφημερίδα «Δημοκρατία» και κάτω από τον τίτλο «Κόκκινη στον Κουτσοκούμνη» γράφονται τα εξής: «”Μπλόκο” του ΑΠΟΕΛ στον Κωστάκη Κουτσοκούμνη! Με ανακοίνωσή τους οι “γαλαζοκίτρινοι” απαγόρευσαν στον πρόεδρο της κυπριακής Ομοσπονδίας να δώσει το “παρών” στην κυριακάτικη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΓΣΠ, επικαλούμενοι λόγους ασφαλείας. Ο Κουτσοκούμνης είναι ανεπιθύμητος στη μεγαλύτερη μερίδα φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ και δεν του συγχωρούν ότι φωτογραφήθηκε (πριν από περίπου έναν μήνα) φορώντας φανέλα της Εθνική Τουρκίας!

Η απαράδεκτη ενέργεια του Κύπριου παράγοντα, που προσέβαλε τον Ελληνισμό, υπενθυμίζεται ότι είχε γίνει στο πλαίσιο ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ όσων μετείχαν σε συγκέντρωση ομοσπονδιών της UEFA στην Κωνσταντινούπολη. Ο Κουτσοκούμνης ενοχλήθηκε από την… απαγόρευση του ΑΠΟΕΛ να παρευρεθεί στο γήπεδο και «απάντησε» μπλοκάροντας στα γραφεία του το Κύπελλο. Την απονομή στους πρωταθλητές θα κάνει ο υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου Σωκράτης Χάσικος, δίνοντάς τους όμως για τα… πανηγύρια κύπελλο – ρεπλίκα! Το επίσημο τρόπαιο από πλευράς της ομοσπονδίας θα απονεμηθεί στους πρωταθλητές τη Δευτέρα στη Γιορτή Βράβευσης της ΚΟΠ.

Όλα τα παραπάνω κωμικοτραγικά, για τα οποία υπεύθυνος είναι ο Κουτσοκούμνης, προκάλεσαν αρνητικά σχόλια εντός και εκτός Κύπρου. Στη Μεγαλόνησο υπάρχει πλέον φόβος επεισοδίων στην περίπτωση που ο Κουτσοκούμνης (δεν έχει ζητήσει ακόμη συγγνώμη για την τουρκική ημισέληνο που φόρεσε στο στήθος του) δώσει το “παρών” στον τελικό Κυπέλλου (Απόλλων Λεμεσού – Ομόνοια) την επόμενη Τετάρτη στο Τσίρειο».

Ο ΑΠΟΕΛ, ο Απόλλων Λεμεσού, η Ανόρθωση, η ΑΕΚ Λάρνακας, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας είναι ορισμένοι μόνο από τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Κύπρου, των οποίων οι οπαδοί διακατέχονται από φλογερά πατριωτικά αισθήματα, θεωρώντας την Κύπρο αναπόσπαστο μέρος της Ελλάδας.

Ο απαράδεκτος Κουτσοκούμνης, ο οποίος δεν έχει ζητήσει μια συγνώμη για την προκλητική ενέργειά του, είναι ανεπιθύμητος από την συντριπτική πλειοψηφία όχι μόνο των Κυπρίων οπαδών αλλά και του Κυπριακού Λαού γενικότερα, ο οποίος στο πρόσωπο αυτού του τύπου βλέπει έναν υβριστή της αναμφισβήτητης Ελληνικής καταγωγής και συνείδησής του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anepithumhtos-apo-tous-opadous-twn-podosfairikwn-omadwn-ths-kuprou-o-tourko#ixzz48ZUGsO9a

Exit mobile version