Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Με χαρά πληροφορήθηκα για την 13η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας και εννοείται ότι είμαι θα παρών με την παρέα μου. Επιτέλους απέναντι σε όλη αυτήν την παρακμή που βιώνουμε ως νέοι απέναντι στα χασισοφεστιβάλ της νεολαίας σύριζα και στις λοβοτομημένες ομιλίες της ΚΝΕ έρχεται η γιορτή της Εθνικιστικής νεολαίας. Μιας νεολαίας που έμεινε πιστή σε μια Σημαία, σε έναν Αρχηγό και στην Πατρίδα. Μιας νεολαίας που αρνείται να μαστουρώσει πνευματικά από το χόρτο που της ταΐζουν τα ΜΜΕ, μιας νεολαίας που αρνείται να σαπίσει σωματικά από την πρέζα του σύγχρονου τρόπου ζωής με ό,τι αυτός συνεπάγεται.

Γ.Γ.

«Ζορίζεται» το ΚΚ€ για την 13η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας της Χρυσής Αυγής

Μονολογούν οι «δημοκράτες», μα πώς το πάθαμε αυτό; Αυτοί εκεί οι αγράμματοι (όπως θέλουμε να πείσουμε το λαό) φασίστες – Χρυσαυγίτες οικειοποιήθηκαν τα πάντα, τον Ανδρέα Κάλβο, τον Ίωνα Δραγούμη, τον Κωστή Παλαμά, τον Γιάννη Ρίτσο τον Γεώργιο Αθάνα, τον Λορέντζο Μαβίλη στις συγκεντρώσεις τους «παίζουν» Νίκο Ξυλούρη. Όχι, οι Χρυσαυγίτες δεν «οικειοποιηθήκαμε» αυτούς τους μεγάλους Έλληνες, αλλά αντιθέτως αυτοί οικειοποιήθηκαν εμάς, γιατί εμείς προστρέξαμε κοντά τους με ιερό σεβασμό σε όσα είπαν, τραγούδησαν ή έγραψαν για το έθνος και τα κρατάμε στην αγκαλιά μας σας ιερά άυλα οστά του σώματος της πατρίδος, την ίδια στιγμή που οι υπόλοιποι ή τα περιγελούν ή τα αποκηρύσσουν ως φασιστικά κατάλοιπα περασμένων εποχών. Όλα θα σας τα πάρουμε λοιπόν, γιατί ούτε σας ανήκουν ούτε αξίζετε για να τα κρατάτε. Θα σας φέρουμε στο σημείο να ακούτε «το πότε θα κάνει ξαστεριά» του Ψαρονίκου και το μυαλό σας θα πηγαίνει αυτομάτως στα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες, που έχουν όμως λευκές ψυχές, ταγμένες στο έθνος.

Μάνος Λ.

Έτσι προωθούν την ισλαμοποίηση – Μοσκοβισί: Δεν πιστεύω στις χριστιανικές ρίζες της Ευρώπης

Δεν μπορεί να συνεχιστούν άλλο τα μνημόνια. Πήραν μέτρα εννέα δισ. έναντι μιας υπόσχεσης για μείωση του χρέους, την στιγμή που οι δανειστές με κάθε νέο αίτημα της Ελλάδος βάζουν και νέα μέτρα. Δυστυχώς η πατρίδα μας με τους ελληνόφωνους πολιτικάντηδες που την κυβερνούν δεν υπάρχει περίπτωση να δει άσπρη μέρα. Έφτασε η ώρα να πάρουμε ως λαός την τύχη μας στα χέρια μας. Ήρθε η ώρα να τους πούμε δε σας αντέχουμε άλλο. Ήρθε η ώρα να τους πούμε δεν δεχόμαστε να είμαστε μέλος σε μια Ευρώπη που τιμωρεί τα πιο αδύνατα μέλη της, σε μια Ευρώπη που μας έχει μετατρέψει σε νήσο Έλις της, και η όποια μας εγκαταλείπει στην πρώτη ευκαιρία βορά των εχθρών και των αντιπάλων μας. Εμείς έχουμε την πίστη μας στο Θεό και στο δίκαιο του αγώνα που διεξάγουμε για εμάς αλλά και τις επόμενες γενιές. Η Χρυσή Αυγή είναι η γλυκιά ελπίδα των Ελλήνων, αρκεί να σταματήσουν οι συμπατριώτες μας να πιστεύουν την προπαγάνδα του καθεστώτος που επιβιώνει σε βάρος τους.

Κωνσταντίνα Μ.

Παρεμβάσεις Ελ. Συναδινού για απασχόληση λαθρομεταναστών και βέτο στην είσοδο της Τουρκίας στην Ε.Ε. – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-14-maiou-2016#ixzz48blTHNrD

Exit mobile version