Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Πέραμα, Πάτρα

Την Τετάρτη 11.05.2016 στα κατάμεστα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Βορείων Προαστίων πραγματοποιήθηκε μία συγκλονιστική ομιλία από τον συναγωνιστή, βουλευτή Β’ Πειραιώς, Ιωάννη Λαγό.

Ο συναγωνιστής Ι. Λαγός σχολιάζοντας την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, αρχικά αναφέρθηκε στην πρόσφατη παράνομη απόπειρα “αποπομπής” της Χρυσής Αυγής από την αίθουσα του Κοινοβουλίου. Ο συναγωνιστής κατέστησε σαφές το προφανές, ότι ο Ελληνικός λαός έβαλε την Χρυσή Αυγή στην Βουλή για να υπερασπιστεί τα δίκαια του και ότι κανείς εμπαθής πολιτικός αλήτης δεν μπορεί να φιμώσει τους ασυμβίβαστους εθνικιστές βουλευτές. Τόνισε ότι εντός (και εκτός) του Κοινοβουλίου η μόνη πολιτική δύναμη που αγωνίζεται υπέρ των Ελλήνων και του Έθνους, είναι η Χρυσή Αυγή.

Ο δε νόμιμος αυτός αγώνας της δεν σταματά ούτε με διώξεις μέσω κατασκευασμένων “κατηγορητηρίων”, ούτε με κάθε είδους άσκηση βίας και απειλών. Ιδιαιτέρως επισήμανε ότι κατά την επίσκεψη του, μαζί με άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής, στα Πομακοχώρια του νομού Ξάνθης, διεπιστώθη η επιθυμία των Πομάκων να μορφωθούν και αντιμετωπιστούν από την πολιτεία ως ισότιμοι Έλληνες πολίτες.  Αντ’ αυτού η ελληνική πολιτεία έχει παραδώσει τους Πομάκους στις ορέξεις του τουρκικού προξενείου, επιβάλλοντας τους επιπλέον και την εκμάθηση της τουρκικής γλώσσας. Στο τέλος της γεμάτης εθνικιστικό παλμό ομιλίας του ο συναγωνιστής Ι. Λαγός κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους με πίστη και επιμονή να κρατήσουν ψηλά τις σημαίες και να λάβαρα, καθότι εμείς οι Χρυσαυγίτες αποτελούμε την τελευταία ελπίδα διάσωσης της τιμής και της αξιοπρέπειας των Ελλήνων.

Στην συνέχεια έλαβε τον λόγο ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλος, ο οποίος  αναφέρθηκε στην οργάνωση της συμμετοχής της Τοπικής στην 13η Γιορτή  Ελληνικής Νεολαίας και τις πολλαπλές εκδηλώσεις του μηνός Μαϊου. Τέλος υπεβλήθησαν ερωτήσεις προς τον συναγωνιστή Ι. Λαγό και ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος. Η εκδήλωση έληξε όπως πάντα με τους παρευρισκόμενους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Τ.Ο. Περάματος: O συναγωνιστής Θεολογου Γεωργιος μίλησε για την έννοια του εθνικισμού και την Ελλάδα Την Ελλάδα που έδωσε τα φώτα σ όλο τον κόσμο αφειδώς. Κι ενώ εμείς σαν Eθνικιστές είμαστε περήφανοι γι αυτό, υπάρχει μια μερίδα των θολοκουλτουριαρηδων που απαξιώνουν προδοτικά το Έθνος. Οι κουμουνιστές πάρα τον αποπροσανατολισμό που επιχειρούν διαχωρίζοντας τον παραφωτισμό με τον εθνικισμό, είναι αξιωματικά, προδότες του Έθνους που δεν το αναγνωρίζουν και της πατρίδας, τα σύνορα της οποίας θεωρούν περιττά.

Ακολούθησε εκτεταμένος ιδεολογικός διάλογος, και ως είθισται, η ομιλία μας έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής, στην ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και του Ύμνου του Κινήματος.

Το βράδυ της Τετάρτης 11/5/2016 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία νυχτερινή ενημερωτική δράση της τοπικής μας οργάνωσης. Πλήθος συναγωνιστών διέσχισαν τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης του Περάματος και απόθεσαν χιλιάδες φυλλάδια του κινήματος μας σε σπίτια, καταστήματα και αυτοκίνητα.

Την στιγμή που κυριολεκτικά όλα τα αποκόμματα του σάπιου πολιτικού κατεστημένου κρύβονται από τον απλό λαό και στέκονται αδιάφορα απέναντι στα δεινά που του έχουν προκαλέσει, η Χρυσή Αυγή αποδεικνύει στην πράξη ότι στέκεται πλάι στον δοκιμαζόμενο λαό μας τόσο με ενημερωτικές πολιτικές δράσεις όσο κυρίως με αμέτρητες δραστηριότητες κοινωνικού χαρακτήρα.

Εναντίον των παγκόσμιων τοκογλύφων και των ντόπιων πολιτικάντηδων υπηρετών τους το κίνημα μας θα συνεχίσει με αμείωτη ένταση τον αγώνα για εθνική ανεξαρτησία, κοινωνική ευημερία και απονομή δικαιοσύνης μεταφέροντας σε κάθε περιοχή της Ελλάδος το ξεκάθαρο μήνυμα ότι για την Χρυσή Αυγή και τους Έλληνες που αγωνίζονται δίπλα της δεν χαρίζεται ούτε η γη μας ούτε και η αξιοπρέπεια μας.

Τ.Ο. Πάτρας: Δυναμικό παρόν έδωσαν κι αυτήν την Τετάρτη, συναγωνιστές απο την Πάτρα, στα γραφεάι της τοπικής, όπου έγιναν ομιλίες απο συναγωνιστές με κεντρικά ζητήματα την εθνική αντιπολίτευση που κάνει μόνο το Κίνημα μας στην βουλή αλλά και  τον πόλεμο που δέχεται απο τα κόμματα του κατεστημένου. Συγκεκριμένα ειπώθηκε για τον  πόλεμο, που ξεκίνησε ο πρόεδρος της ΝΔ Μητσοτάκης, μιλώντας  στο συνέδριο του κόμματός του για πόλεμο ενάντια  στον λαϊκισμό  και στον Εθνικισμό που ανοίγει το κόμμα της ψοφοδεξιάς. Τόση  πείνα, ανεργία, μνημόνια, τουρκικές παραβιάσεις και το μόνο που διαφέρει τον  Μητσοτάκη είναι πως θα πολεμήσει τον Εθνικισμό και το Κίνημα της Χρυσής  Αυγής. Την μόνη φωνή που κάνει εθνική αντιπολίτευση για τον λαό και την Πατρίδα. Το μόνο Κίνημα στην βουλή που χτυπά το πολιτικό κατεστημένο της αριστεράς, αυτής της κόκκινης χούντας που ξεπουλά τα πάντα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn492#ixzz48bnDKZEW

Exit mobile version