Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το σαπιοκάραβο δεν γυρίζει πίσω… Στροφή προς την συρρίκνωση και τον νεοφιλελευθερισμό πήρε η ΝΔ του Μητσοτάκη

Το σαπιοκάραβο δεν γυρίζει πίσω... Στροφή προς την συρρίκνωση και τον νεοφιλελευθερισμό πήρε η ΝΔ του Μητσοτάκη

Η σημερινή παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο 4ο (!) συνέδριο της ανύπαρκτης Δράσης του Μάνου και του Σκυλακάκη σηματοδότησε την οριστική στροφή της Νέας Δημοκρατίας προς το μνημονιακό κέντρο και τον νεοφιλελευθερισμό.

Η παρουσία του Σταύρου Θεοδωράκη στο εν λόγω συνέδριο, ο οποίος κάθισε μάλιστα δίπλα στον Μητσοτάκη και η απουσία του από το σημερινό πανηγυράκι της Φώφης δείχνει μάλλον ότι ο τελευταίος και πιστός υπάλληλος του Μπόμπολα θα προτιμήσει το αγαπημένο παιδί της γερμανικής ολιγαρχίας και θα προσκολλήσει το απόκομμά του στην ΝΔ.

Το συμπέρασμα πάντως για την πάλαι ποτέ δεξιά κραταιά παράταξη είναι ξεκάθαρο: Σαφής στροφή προς το κέντρο, τα Μνημόνια και τις νεοφιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις.

Οι πατριωτικές και εθνικές θέσεις πάνε οριστικά περίπατο για την ΝΔ και… περίπατο προς την Χρυσή Αυγή θα κάνουν και οι χιλιάδες ψηφοφόροι της παράταξης που απογοητεύτηκαν για ακόμη μια φορά από τις επιλογές του κόμματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-sapiokarabo-den-gurizei-pisw…-strofh-pros-thn-surriknwsh-kai-ton-neofi#ixzz48fH8nThm

Exit mobile version