Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ευρωπαϊκή Εθνική Αντίσταση – Α’ Μέρος

Ευρωπαϊκή Εθνική Αντίσταση - Α’ Μέρος

Η Ευρώπη βρίσκεται για δεύτερη φορά στην ιστορία της αντιμέτωπη με την άμεση απειλή της ολοκληρωτικής της εξαφάνισης από τον μουσουλμανικό κόσμο. Ήταν ο 8ος αιώνας μ.Χ. όταν το ισλαμικό αραβικό χαλιφάτο είχε γίνει παντοδύναμο και ήταν έτοιμο να καταπιεί με μιας την Λευκή και Χριστιανική Ευρώπη της εποχής. Ο Ισλαμικός φανατισμός και οι ριζοσπαστικές ερμηνείες του Κορανίου αποτέλεσαν και τότε το μέσο για να ενωθεί ο μουσουλμανικός κόσμος κάτω από την αιγίδα ενός ισχυρού ισλαμικού χαλιφάτου το οποίο είχε βλέψεις παγκόσμιας διακυβέρνησης μέσω των πολέμων, των σφαγών και της βίαιης εξισλαμοποίησης. Οι μάχες που έκριναν τελικώς το μέλλον της Ευρώπης τότε ήταν η πολιορκία της Πόλης από τους Άραβες το 717 μ.Χ. η οποία τελικώς έληξε άδοξα για αυτούς, και η συντριβή των Αράβων το 732 μ.Χ. στη Μάχη του Πουατιέ της Γαλλίας από τον Κάρολο Μαρτέλο. Εάν οι Άραβες νικούσαν σε αυτές τις δύο ιστορικές μάχες τότε σήμερα στην Ευρώπη θα ήμασταν όλοι σκουρόχρωμοι Άραβες μουσουλμάνοι.

Σε μια τέτοια Ευρώπη απειλείται να μετατραπεί και σήμερα ο ζωτικός χώρος στον οποίον άνθισαν οι Ευρωπαϊκοί Λευκοί πολιτισμοί και η Χριστιανική θρησκεία. Σήμερα δυστυχώς ο πόλεμος του μουσουλμανικού κόσμου ενάντια στην Ευρώπη είναι πολύ πιο ύπουλος και επικίνδυνος. Στις μέρες μας οι κάτοικοι της Ευρώπης δεν έχουν να αντιμετωπίσουν οπλισμένες στρατιές ενός Ισλαμικού χαλιφάτου που έχει κηρύξει το πόλεμο εις βάρος της Ευρώπης, αλλά δήθεν «κατατρεγμένους» πρόσφυγες και μετανάστες οι οποίοι ζητάνε την βοήθεια και την αλληλεγγύη μας για να τους δεχτούμε, επικαλώντας μονίμως το φιλότιμό μας. Μόλις όμως γίνουν αποδεκτοί στη Γη μας, έστω και προσωρινά, τότε από τις βαλίτσες τους βγάζουν έγκλημα, τρομοκρατία και το νόμο του Ισλάμ, θέτοντας σε κίνδυνο τον τρόπο ζωής μας, το πολιτισμό μας τα έθιμα και τις χριστιανικές μας παραδόσεις. Σύμμαχος τους σε αυτή την τιτάνια προσπάθεια της έμμεσης και ύπουλης εξισλαμοποίησης της Ευρώπης είναι δυστυχώς η κυβέρνηση των τεχνοκρατών των Βρυξελλών και η παγκόσμια νέα τάξη, οι οποίες έχουν βαλθεί μανιωδώς να εξαφανίσουν από την Ευρώπη τα Έθνη-Κράτη. Ως εκ τούτου, αφού οι μουσουλμάνοι απέτυχαν τότε να μας κατακτήσουν ευθέως με πόλεμο, επιχειρούν σήμερα να μας εξισλαμίσουν μέσω της κοσμοπολίτικης μεταναστευτικής πολιτικής των φανατικών διεθνιστών των Βρυξελλών. Το χειρότερο όλων είναι ότι οι μεταναστευτικές ροές των μουσουλμάνων είναι επιμελώς καμουφλαρισμένες από τον δήθεν «ανθρωπιστικό» τους σκοπό, μέσω της οικονομικής χρηματοδότησης των Μ.Κ.Ο. και της παραπλανητικής ρητορικής των ΜΜΕ.

Οι σύγχρονοι Ευρωπαίοι όμως μετά το πρώτο σοκ που υπέστησαν αρχίζουν και ξυπνάνε. Ενεργοποιούνται τα ένστικτα της επιβίωσης και αυτοσυντήρησης των κατοίκων της Ευρώπης και βλέπουν ότι πίσω από τη πολυδιαφημιζόμενη «ανθρωπιστική κρίση» του προσφυγικού κρύβεται η μελλοντική τους γενοκτονία. Έτσι τα εθνικιστικά κινήματα και κόμματα της Ευρώπης γνωρίζουν μεγάλη απήχηση και στις εκλογικές αναμετρήσεις αλλά και στη συνείδηση των Ευρωπαϊκών λαών μέσω των ακτιβιστικών τους δράσεων. Στο β’ μέρος του κειμένου αυτού θα απαριθμήσουμε ενδεικτικά κινήματα και κόμματα χωρών της Ευρώπης που αποτελούν τον πυρήνα και φορέα της Ευρωπαϊκής Εθνικής Αντίστασης απέναντι στην ισλαμοποίηση και στην αποεθνικοποίηση που υφίσταται μετά βίας η Ευρώπη.

Αντεπίθεση

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eurwpaikh-ethnikh-antistash-a-meros#ixzz48i9OwMGy

Exit mobile version