Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αγγίζουν τους 55.000 οι καταγεγραμμένοι «πρόσφυγες» σε όλη την χώρα – Ετοιμάζονται για μόνιμη εγκατάσταση!

Αγγίζουν τους 55.000 οι καταγεγραμμένοι «πρόσφυγες» σε όλη την χώρα - Ετοιμάζονται για μόνιμη εγκατάσταση!

Τις 54.442 αγγίζουν οι «πρόσφυγες» που βρίσκονται στην ελληνική επικράτεια, ενώ καθημερινά καταγράφονται εκατοντάδες αφίξεις στα ελληνικά νησιά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Συντονιστικού Οργάνου για τη Διαχείριση της Προσφυγικής Κρίσης, οι λαθρομετανάστες που βρίσκονται στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ανέρχονται συνολικά σε 8.572. Την ίδια ώρα, στις δομές και τους χώρους φιλοξενίας της Αττικής βρίσκονται 14.410 άτομα, ενώ στην Κεντρική Ελλάδα 2.039 άτομα. Στη Νότια Ελλάδα οι “πρόσφυγες” ανέρχονται σε 324 και στη Βόρεια Ελλάδα σε 29.097.

Σημειώνουμε πως οι αριθμοί που δίνει η κυβέρνηση αντιστοιχούν σε αυτούς που διαμένουν σε hot spot, κέντρα φιλοξενίας κτλ και δεν περιλαμβάνονται όσοι κινούνται εκτός των χώρων αυτών. 

Πράγμα που αποδεικνύει πως ο αριθμός τους είναι πολύ μεγαλύτερος.

Επιπλέον, αν συνυπολογίσουμε ότι τα σύνορα προς την Ευρώπη είναι κλειστά και το ότι οι αναχωρήσεις με το πρόγραμμα μετεγκατάστασης είναι ελάχιστες έως μηδαμινές, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι οι λαθρομετανάστες θα εγκατασταθούν μόνιμα στην πατρίδα μας.

Ακολουθούν τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η κυβέρνηση τα οποία παραθέτουμε με κάθε επιφύλαξη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aggizoun-tous-55.000-oi-prosfuges-se-olh-thn-chwra-etoimazontai-gia-monimh#ixzz48kok8CYL

Exit mobile version