Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λαθρομετανάστες έστησαν «μπλόκο» έξω από το κέντρο φιλοξενίας Ωραιοκάστρου – Απέκλεισαν την Συμμαχική οδό!

Λαθρομετανάστες έστησαν «μπλόκο» έξω από το κέντρο φιλοξενίας Ωραιοκάστρου - Απέκλεισαν την Συμμαχική οδό!

Μικροεπεισόδια προκλήθηκαν πριν στη δομή φιλοξενίας που λειτουργεί στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Όλα ξεκίνησαν, όταν 50 άτομα απέκλεισαν το δρόμο μπροστά από τις εγκαταστάσεις της δομής, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ποιότητα και την ποσότητα του φαγητού που τους προσφέρεται.

Οι λαθρομετανάστες που πριν από λίγες μέρες μεταφέρθηκαν στο παλιό εργοστάσιο Exelca, στο Ωραιόκαστρο, βγήκαν και έκλεισαν τον δρόμο στη Συμμαχική οδό στο Ωραιόκαστρο. Νωρίτερα είχαν τοποθετηθεί στο οδόστρωμα και δύο σκηνές, οι οποίες αργότερα αποσύρθηκαν από το σημείο.

Αξιοσημείωτο είναι πως οι λαθρομετανάστες αν και ήταν ολιγάριθμοι κατάφεραν και έκλεισαν τον δρόμο για αρκετή ώρα και μόνο μετά από την επέμβαση των αρμόδιων αρχών σταμάτησαν την «διαμαρτυρία» τους.

Υπενθυμίσουμε ότι κάπως έτσι ξεκίνησαν και οι αποκλεισμοί δρόμων στην Ειδομένη, με αποτέλεσμα σε μικρό χρονικό διάστημα η κατάσταση στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Ευζώνων να γίνει ανυπόφορη.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε μπροστά στις κάμερες Έλληνας οδηγός όταν εγκλωβίστηκε από ορδές λαθρομεταναστών!


Απηύδησαν οι κάτοικοι στην Ειδομένη: “Να φύγουν, δεν αντέχουμε άλλο” – Ένταση μεταξύ αποκλεισμένων οδηγών και λαθρομεταναστών που φώναζαν “Αλλάχ Ακμπάρ”


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/lathrometanastes-esthsan-mploko-ejw-apo-to-kentro-filojenias-wraiokastrou-a#ixzz48lFCLVqa

Exit mobile version