Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκη, Πιερία, Ξάνθη

Την Τετάρτη 11 Μαΐου, παρουσία πολλών φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, έγινε ανάλυση από τον συναγωνιστή Καρανικόλα Χρήστο, του νέου εθνοκτόνου μνημονιακού πακέτου μέτρων, τα οποία ψηφίστηκαν το Σαββατοκύριακο. Πρόκειται στην ουσία για το δεύτερο αριστερό μνημόνιο, το οποίο αποκάλυψε, με τον πιο τραγικό τρόπο για τους Έλληνες, την ανικανότητα και την απόλυτη υποταγή των κυβερνώντων στα κελεύσματα των τοκογλύφων.

Φυσικά από το σχολιασμό δεν έλειψαν και τα όσα τραγελαφικά και εντελώς παράνομα επιχείρησε ο προεδρεύων του σώματος κατά του Λαϊκού Συνδέσμου ούτε και τα μαθήματα ιστορίας του Αρχηγού στα ορφανά του Τσαουσέσκου. Πρόκειται για την μοναδική φορά στα χρονικά της βουλής που ένα κόμμα αρνείται να αποποιηθεί την ιστορική αλήθεια υπό τον φόβο της ιδεολογικής κυριαρχίας της αριστεράς. Τέλος, αφού ανακοινώθηκαν οι επόμενες δραστηριότητες της Τοπικής για τον τρέχοντα μήνα, άπαντες σε στάση προσοχής έψαλαν τον εθνικό μας ύμνο.

Την Τετάρτη 11 Μαΐου στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας πραγματοποιήθηκε από τον συναγωνιστή Γιώργο Χαϊδαλή μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και χρήσιμη ομιλία με θέμα: Η ιδεολογία της Χρυσής Αυγής – Λαϊκός Εθνικισμός. Αναφέρθηκαν τα βασικά και κύρια στοιχεία της ιδεολογίας του Κινήματος για την κοινωνία, το έθνος, το κράτος, την παιδεία, την οικονομία, την παιδεία. Παράλληλα με τα μαθήματα ελληνικής ιστορίας, η Χρυσή Αυγή προβαίνει σε ιδεολογικές ομιλίες γιατί είναι ένα κόμμα βαθύτατα ιδεολογικό, με πρόγραμμα και θέσεις, σε αντίθεση με τους πολιτικούς μας αντιπάλους που μας κατηγορούν για «πνευματικά φτωχούς», όταν μοναδικό τους πρόγραμμα και οδηγός είναι τα μνημόνια που έχουν φτωχοποιήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Μαΐου  το πρωί, από την Τ.Ο. Ξάνθης, έκτακτη συμπληρωματική εθελοντική αιμοδοσία, στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Με την κοινωνική ευαισθησία που χαρακτηρίζει όλους τους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος, κλιμάκιο συναγωνιστών, προχώρησε σε συμπληρωματική αιμοδοσία. Σκοπός της αιμοδοσίας είναι η αναπλήρωση των ποσοτήτων αίματος που διατέθηκαν σε συνέλληνες από την υπάρχουσα τράπεζα αίματος που τηρείται στο τμήμα αιμοδοσίας από την Τ.Ο. Ξάνθης. Άψογη παραμένει η συνεργασία του προσωπικού του τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Ξάνθης με τους συναγωνιστές αιμοδότες. Πιστοί στην Ιδεολογία μας και στο καθήκον, ως Έλληνες Εθνικιστές, στεκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις στο πλευρό κάθε δοκιμαζόμενου Έλληνα, όπου κι όποτε μας χρειαστεί.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn494#ixzz48okEPj9M

Exit mobile version