Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: Το ξεπούλημα μιας Πατρίδας – Στο κατοχικό ταμείο οι αρχαιολογικοί χώροι της Ελλάδας!

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: Το ξεπούλημα μιας Πατρίδας - Στο κατοχικό ταμείο οι αρχαιολογικοί χώροι της Ελλάδας!

Στην Βουλή έρχεται τις επόμενες ημέρες άλλο ένα μνημονιακό νομοσχέδιο, που όμως αποτελεί την σφραγίδα της ξεφτίλας και της παράδοσης του κράτους στους διεθνείς τοκογλύφους από τους ανθέλληνες πολιτικάντηδες.

Τα όσα προβλέπονται στο νομοσχέδιο προκαλούν πραγματικά τον αποτροπιασμό και την οργή στον μέσο Έλληνα πολίτη. Πρώτον και σημαντικότερον, θεσμοθετείται το Κατοχικό Ταμείο, στο οποίο περιέρχονται μέχρι και οι αρχαιολογικοί χώροι.

Ναι, δεν έφτανε η υποθήκευση των υποδομών του Ελληνικού Κράτους, των δημοσίων κτηρίων, ακόμα και των μελλοντικών εσόδων από την εξόρυξη των υδρογονανθράκων… Οι πολιτικάντηδες τώρα ξεπουλούν για λίγα… γρόσια την Ψυχή του Έθνους, τα ανεξίτηλα Μνημεία του πιο Λαμπρού Πολιτισμού, ο οποίος υπήρξε επάνω στη Γη. 

Διαβάστε περισσότερα στο νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας. Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας.

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-pou-kukloforei-aurio1#ixzz48uy2ySH8

Exit mobile version