Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ρεζίλι των σκοπιανών: Οι παραχαράκτες της Ιστορίας μας επέστρεψαν στην Ελλάδα 11.803 λαθρομετανάστες!

Ρεζίλι των σκοπιανών: Οι παραχαράκτες της Ιστορίας μας επέστρεψαν στην Ελλάδα 11.803 λαθρομετανάστες!

Πραγματικό σοκ και ανατριχίλα προκαλεί ο αριθμός των επαναπροωθήσεων λαθρομεταναστών από τα Σκόπια στην Ελλάδα τους τελευταίους δύο μήνες, την ώρα μάλιστα που η αντίστοιχη διαδικασία από την Ελλάδα προς την Τουρκία έχει «παγώσει».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, τα Σκόπια ανέφεραν επίσημα ότι έχουν επαναπροωθήσει στην Ελλάδα συνολικά 11.803 «πρόσφυγες» και λαθρομετανάστες, οι οποίοι είχαν περάσει παράνομα στο γειτονικό κρατίδιο.

Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα των επαναπροωθήσεων ξεκινά από τις 8 Μαρτίου, πέντε μόλις ημέρες πριν από την «μεγάλη έξοδο» λαθρομεταναστών την Καθαρά Δευτέρα. Τότε, περίπου 2000 άτομα, υποκινούμενα από «αλληλέγγυους» πέρασαν μαζικά στο έδαφος των Σκοπίων διασχίζοντας τον παραπόταμο του Αξιού, Μάλα Ρέκα, για να συλληφθούν και να επαναπροωθηθούν το ίδιο βράδυ στην Ελλάδα με συνοπτικές διαδικασίες.

Στις ημέρες οι οποίες ακολούθησαν οι αρχές των Σκοπίων ανακοίνωσαν κατά διαστήματα νέες συλλήψεις και επαναπροωθήσεις λαθρομεταναστών από το έδαφός τους, ενώ τις τελευταίες δύο εβδομάδες το φαινόμενο λαμβάνει μαζικότερες διαστάσεις.

Την ίδια ώρα, δηλαδή, που τα Σκόπια φυλάσσουν τα σύνορά τους και στέλνουν άμεσα πίσω στην Χώρα μας όποιον λαθρομετανάστη συλλαμβάνουν, το εγχώριο κράτος των γραικύλων ακολουθώντας με απίστευτη όσο και ανατριχιαστική συνέπεια την ολέθρια πολιτική των ανοιχτών συνόρων έχει καταντήσει την Ελλάδα μια απέραντη αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών, με την κατάσταση να εκτραχύνεται ολοένα και πιο πολύ.

Διαβάστε επίσης: Financial Times: Φιάσκο οι επαναπροωθήσεις λαθρομεταναστών στην τουρκία – Έφυγαν 386 και ήρθαν πάνω 8.000!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-skopianoi-mas-epestrepsan-11.803-lathrometanastes-thn-wra-pou-h-kubernhs#ixzz48wPAXgSE

Exit mobile version