Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Διαβάζοντας τα δημοσιεύματα, τα οποία επεξηγούν τις δαπάνες που θα περικόπτει ο περίφημος κόφτης δαπανών με… ικανοποίηση πληροφορήθηκα ότι περιλαμβάνει μισθούς, συντάξεις και επιδόματα. Ευτυχώς που δεν περιλαμβάνει κάποια έκτακτη φορολόγηση του πλούτου των νταβατζήδων κι έτσι η υγιής κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα τούτου του τόπου θα μπορεί απρόσκοπτα να στέλνει το χρήμα στον Παναμά παρακάμπτοντας τον ισχύοντα έλεγχο κεφαλαίου ο οποίος ισχύει για τους υπόλοιπους πολίτες!

Τάνια Β. 

Ο πρεσβευτής Στερνς και τα παπατζηλίκια του Αντρέα

Oι τούρκοι όχι μόνο δεν πολεμούν τους ισλαμιστές, αλλά είναι πια παγκόσμια αποδεκτό και ολοφάνερο ότι υπό την καθοδήγηση των ΗΠΑ και άλλων κρατών του Κόλπου τους παρέχουν εξοπλισμό και χρηματοδότηση. Κάνουν το παν για να γκρεμίσουν και να καταλάβουν την Συρία αλλά και για να δημιουργούν κρίσεις στην Ρωσία που τάσσεται στο πλευρό του Άσσαντ. Αυτοί ευθύνονται και για την δημιουργία του λαθρομεταναστευτικού ζητήματος που αποτελεί εισβολή – μετακίνηση  επικίνδυνων ισλαμιστών τζιχατζιστών με σκοπό την χωρίς πόλεμο διάλυση και εξισλαμισμό όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά όλης της Ευρώπης.

Γιώργος Τ.

Ψυχρός πόλεμος στην Μέση Ανατολή: Σαουδική Αραβία και Ισραήλ εναντίον Ιράν

Στο σφυρί οι περιουσίες των Ελλήνων, αφού θα επιτρέπονται οι πλειστηριασμοί από τον Ιούλιο. Οι πραίτορες του εκσυγχρονισμού, βαδίζουν χωρίς ταυτότητα, χωρίς ηθικές αναστολές, και χωρίς ιδεολογικές συντεταγμένες. Για να μείνουν απλά και μόνο στην εξουσία, ξεπουλούν όλη την χώρα. Για χρέη, μεγάλα ή ασήμαντα σε ΔΟΥ ή Τράπεζες, σου κατάσχουν οικόπεδα, διαμερίσματα, εξοχικά, καφετέριες, ΙΧ, φορτηγά, εκσκαφείς, σκάφη αναψυχής, καρέκλες, τραπέζια, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τηλεοράσεις, φωτοτυπικά μηχανήματα και ό,τι άλλο θεωρείται περιουσιακό στοιχείο. Με την αύξηση δε του ΦΠΑ από το 23% στο 24%, ακριβαίνουν τα καύσιμα συμπαρασύροντας με αυτό το τρόπο αυξήσεις στα πάντα ενώ ταυτόχρονα μειώνουν τις αποδοχές όλων. Επτάμιση δισ. ευρώ τον χρόνο φτάνουν οι τόκοι των δανειστών και οι αναίσχυντοι τέως και νυν κυβερνώντες μιλούν για ανάπτυξη και έξοδο στις αγορές του καπιταλισμού που στάζουν αίμα Ελλήνων. Η Χρυσή Αυγή πλέον αποτελεί την μόνη λύση για να υπάρχουν Ελλάδα και Έλληνες σε αυτόν το τόπο.

Σ.Μ.

Financial Times: Φιάσκο οι επαναπροωθήσεις λαθρομεταναστών στην τουρκία – Έφυγαν 386 και ήρθαν πάνω 8.000!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-18-maiou-2016#ixzz490lVJ9P3

Exit mobile version