Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολική Αττική, Πειραιάς, Ιωάννινα

Την Πέμπτη, 12 Μαΐου, είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής τον Συναγωνιστή και βουλευτή Πέλλας Σαχινίδη Ιωάννη, ο οποίος μας μίλησε για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών. Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στο εξοντωτικό ασφαλιστικό το οποίο πέρασε από την βουλή μόλις με 153 ψήφους, το οποίο αποτελεί και την οριστική ταφόπλακα για όλους τους βιοπαλαιστές της ελληνικής κοινωνίας που παλεύουν καθημερινά να ανταπεξέλθουν στη βάναυση καθημερινότητα των μνημονίων.

Μας εξήγησε με απλό λόγο τις επιβαρύνσεις που θα επιφορτιστεί κάθε Έλληνας πολίτης την ίδια στιγμή που οι λαθρομετανάστες οι οποίοι εισέρχονται παράνομα στην Πατρίδα μας απολαμβάνουν δωρεάν στέγαση και σίτιση στα κατά τόπους κέντρα κράτησης, με κλιματισμό και διάφορες άλλες πολυτέλειες. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στο τραγελαφικό περιστατικό στο οποίο ο Πρόεδρος της Βουλής επιχείρησε να διώξει τον Συναγωνιστή Λαγό από την αίθουσα του κοινοβουλίου καλώντας ακόμη και την φρουρά του χώρου, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να αποβάλλουν τον Συναγωνιστή ο οποίος υπερασπίστηκε την θέση που του χάρισε ο Ελληνικός Λαός!

Εν τέλει κάλεσε όλους τους Συμπατριώτες μας να σταθούν στο πλευρό του Λαϊκού Συνδέσμου και να πυκνώσουν τις τάξεις του, έτσι ώστε στις επόμενες εκλογές, οπότε και αν γίνουν, η Χρυσή Αυγή η οποία είναι η μόνη Εθνική δύναμη εντός και εκτός κοινοβουλίου, να είναι ακόμη πιο δυνατή στην πρώτη γραμμή για Ελλάδα και αξιοπρέπεια ! Πριν την λήξη της εκδήλωσης άπαντες έψαλλαν σε στάση προσοχής τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος!

Τ.Ο. Πειραιώς: Σε μια κατάμεστη αίθουσα των γραφείων μας την παρασκευή 13 Μαΐου πραγματοποιήθηκε  βιντεοπροβολή με θέμα: ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στη βουλή: ΟΧΙ στο αριστερό Μνημόνιο εν ονόματι του Ελληνικού Έθνους και ενός βίντεο με το Άγριο κράξιμο στους κλέφτες του Σύριζα από βουλευτές της Χρυσής Αυγής μέσα στη βουλή! Μετά το πέρας της βιντεοπροβολής ακολούθησε βραδινή εξόρμηση σε όλα τα κεντρικά σημεία του Πειραιά, πέριξ των γραφείων μας μοιράζοντας έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Για πρώτη χρονιά, μέλη της Χρυσής Αυγής απ’ ολόκληρη τη Ήπειρο παρακολούθησαν τις επετειακές εκδηλώσεις προς Τιμήν των πεσόντων στη μάχη  του Γρίμποβο το έτος 1897, υπέρ βωμών και εστιών.

Μετά την δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου, η σεμνή τελετή συνεχίστηκε με κατάθεση στεφάνου στην οποία κατάθεση συμμετείχε και ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή, παρά την επιμονή των τελεταρχών που προσπάθησαν να μας αποκλείσουν από την ανωτέρω διαδικασία με τεχνικές και εγγραφοπόλεμο που ανήκουν σε άλλες καθεστωτικές εποχές. Τέλος ακολούθησε η απαγγελία του Εθνικού Ύμνου μπροστά από το ηρώο των μαρτύρων. Δοθείσης της ευκαιρίας συνομιλήσαμε με τους παρευρισκόμενους  πολίτες ενημερώνοντάς τους για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και γίναμε δέκτες παραπόνων για την άστοχη και συνάμα προδοτική κυβερνητική πολιτική, για τα καίρια ζητήματα της Πατρίδας μας, όπως το λαθρομεταναστευτικό και για τα αιματηρά μέτρα του μνημονίου που ψηφίστηκαν.

Οι συναγωνιστές, τους ενθάρρυναν να μην χάνουν την Πίστη τους, διότι υπάρχει η ελπίδα της Χρυσής Αυγής που αποτελεί τον πυλώνα της Εθνικής αντίστασης που θα φέρει την πολυπόθητη λευτεριά σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα. Εμείς οι Χρυσαυγίτες, οι Έλληνες Εθνικιστές, είμαστε πλέον η Φωνή των συνειδητοποιημένων Ελλήνων καθώς και της ιστορικής ορθότητας. Τιμή και δόξα σε αυτούς που πολέμησαν στο Γρίμποβο το 1897 για την ελευθερία της Πατρίδας μας. Τιμή και δόξα σε αυτούς που άφησαν την δική τους πατρίδα, την οικογένειά τους και ήλθαν στην περιοχή μας να πολεμήσουν για την Ελλάδα μας, για τα ιδανικά της ανθρωπότητας.

Την Κυριακή 15 Μαΐου η Τ.Ο. Ιωαννίνων της Χρυσής Αυγής βρέθηκε στο ακριτικό Δελβινάκι, ως όφειλε, στην Επέτειο του Αυτονομιακού Αγώνα της Βορείου Ηπείρου  που έληξε με την υπογραφή του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας στις 17.5.1914. Τ’ οποίο πρωτόκολλο παραμένει ενεργό ως σήμερα και προβλέπει την  αυτονομία της. Οι μόνοι που δεν υπέγραψαν το πρωτόκολλο διότι δεν το δέχθηκαν ήταν οι Χειμαρριώτες και ο γενναίος απροσκύνητος αρχηγός τους Σπυρομήλιος γιατί γι’ αυτούς ένα μόνο ήταν το σύνθημα και η φλογερή επιθυμία τους «Ένωση με την Ελλάδα και μόνο Ένωση».

Φέτος, 102 χρόνια μετά την πρώτη από τις τρεις απελευθερώσεις της Βορείου Ηπείρου από τον Ελληνικό στρατό και 101 χρόνια από τον Αυτονομιακό Αγώνα, η κατάσταση στο Βορειοηπειρωτικό παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη, ιδιαίτερα από την προκλητικότητα των Αλβανών, την διχόνοια των πολιτικών ηγετών των Βορειοηπειρωτών, την εξωφρενική στάση της Ελληνικής Πολιτείας, όπως επίσης μεγάλο πρόβλημα είναι ή αφανή αλλά δραστήρια υποκίνηση του Αλβανικού καθεστώτος, από τους εγκληματίες Τσάμηδες που βιαιοπραγεί εις βάρος των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών.

Για μας τους Έλληνες Εθνικιστές το Βορειοηπειρωτικό, παραμένει ενεργό Εθνικό θέμα  και θα συνεχίζουμε τον ειρηνικό μας αγώνα, μέχρι την τελική μας δικαίωση, βοηθούμενοι πάντα από τους πολιτικούς εκπρόσωπους της Βορείου Ηπείρου και τους αδελφούς μας Βορειοηπειρώτες, οι οποίοι για κανένα λόγο δεν πρέπει να εγκαταλείψουν τις πατρογονικές τους εστίες, διότι διαφορετικά οι επιπτώσεις προβλέπονται ολέθριες. Μετά την τέλεση της θείας λειτουργίας χοροστατούν του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ανδρέα ακολούθησε. Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των ψυχών των Αγωνιστών της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου, κατάθεση στεφάνου στο Ηρώων και η σεμνή τελετή έκλεισε με την απαγγελία του Εθνικού Ύμνου. Τέλος οι συναγωνιστές συνομίλησαν με τους παρευρισκόμενους μεταφέροντας τις πολιτικές θέσεις του Κινήματός μας που ήταν και το μόνο Κίνημα παρόν στην εκδήλωση, με κύριο σύνθημα του αγώνα μας, θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Έκδηλη ήταν η ικανοποίηση και ο ενθουσιασμός του κόσμου στο εγχείρημα των συναγωνιστών και στα επιχειρήματα τους ,καθώς  έντονη ήταν και η δυσαρέσκεια προς το σάπιο πολιτικό και διεφθαρμένο σύστημα που εξακολουθεί να απομυζεί τους κόπους και τις θυσίες του Ελληνικού λαού. Οι συναγωνιστές προέτρεψαν τους κατοίκους και επισκέπτες να δηλώσουν παρόν στο Εθνικό προσκλητήριο του Αρχηγού μας για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία και τους ενθάρρυναν να μην χάνουν την Πίστη τους, διότι υπάρχει η ελπίδα της Χρυσής Αυγής που αποτελεί τον πυλώνα της Εθνικής αντίστασης που θα φέρει την πολυπόθητη λευτεριά σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn496#ixzz490lysFjm

Exit mobile version