Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απίστευτη τουρκική πρόκληση: Ζητούν την ισόβια κάθειρξη (!) Έλληνα πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας

Απίστευτη τουρκική πρόκληση: Ζητούν την ισόβια κάθειρξη (!) Έλληνα πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας

Η συνεχής υποχωρητικότητα των εγχώριων πολιτικάντηδων του «συνταγματικού τόξου» έναντι των τούρκων έχει οδηγήσει τους “γείτονες” σε απίστευτου μεγέθους προκλήσεις. Έτσι, λοιπόν, σε άλλη μια προκλητική ενέργεια προχώρησαν οι Τούρκοι ζητώντας την καταδίκη και μάλιστα σε δις ισόβια Έλληνα πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας υποστηρίζοντας ότι κατέρριψε τουρκικό F-16 στο Αιγαίο το 1996.

Το αίτημα κατέθεσαν τα παιδιά του Τούρκου πιλότου Ναίλ Ερντογάν, το αεροσκάφος του οποίου κατέπεσε στις 8 Οκτωβρίου 1996 νότια της Χίου επικαλούμενοι τη δικογραφίας που έχει σχηματιστεί από την τουρκική δικαιοσύνη. Όπως μεταδίδει η εφημερίδα Hurriyet το γραφείο του γενικού εισαγγελέα στην Άγκυρα ολοκλήρωσε την έρευνα μελετώντας στοιχεία απο τα ραντάρ και καταγεγραμμένες συνομιλίες που έλαβε από το τουρκικό γενικό επιτελείο. Στο φάκελο, σύμφωνα με την εφημερίδα, περιλαμβάνονται και οι συνομιλίες με τον Έλληνα πιλότο όπως τις παρουσίασε ο συγκυβερνήτης του Ερντογάν, ο οποίος διασώθηκε στο περιστατικό του 1996.

Οι Τούρκοι ζητούν ο πιλότος του ελληνικού Mirage 200 Θάνος Γρίβας να καταδικαστεί σε δις ισόβια για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για ενέργειες που υποβαθμίζουν την ανεξαρτησία του κράτους.

«Στην κατάθεσή του ο συγκυβερνήτης του Ερντογάν υποστήριξε ότι το τουρκικό F-16 κατερρίφθη από πύραυλο που εκτοξεύτηκε από ένα από τα αεροσκάφη “χωρίς κίνητρο” σε διεθνή εναέριο χώρο» αναφέρεται στο αίτημα των τουρκικών αρχών. Σύμφωνα με πληροφορίες η επιστολή έχει ήδη σταλεί στον Άρειο Πάγο. Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας Ερντογάν, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, υποστηρίζει ότι η δίκη θα διεξαχθεί στην Τουρκία εκτός αν λάβουν δράση οι Ελληνικές αρχές επικαλούμενος συμφωνία δικαστικής συνδρομής που έχουν Τουρκία και Ελλάδα.

Στους γενοκτόνους του Ελληνισμού ανά τους αιώνες θα έπρεπε κάποιος να τους θυμίσει τις δολοφονίες σε βάρος του σμηναγού Κώστα Ηλιάκη στο Αιγαίο, των τριών Υπαξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού στα Ίμια και των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού στην Κύπρο. Αντ΄αυτού, όμως, ζητάνε και τα ρέστα, πατώντας πάνω στην πλήρη ανυπαρξία έστω και στοιχειώδους αντίστασης της Ελληνικής πλευράς στις δικές τους προκλητικές ενέργειες. Ο Έλληνας πιλότος έπραξε το καθήκον του, υπερασπιζόμενος τον εναέριο χώρο της Ελλάδας και το ότι οι τούρκοι ζητούν την σύλληψη και την καταδίκη του αποτελεί Τίτλο Τιμής γι αυτόν. Βεβαίως, σήμερα με τους εθνομηδενιστές που μας κυβερνούν και με τους κοσμοπολίτες που επιθυμούν να τους διαδεχθούν, όλα είναι πλέον πιθανά. Ακόμη και να εισακουσθεί το παράλογο αίτημα των τούρκων και να τους στείλουμε τον Έλληνα πιλότο σιδηροδέσμιο.

Εδώ ολόκληρη γενοκτονία των Ποντίων αρνήθηκε υπουργός της κυβέρνησης, χωρίς να τον διώξουν κλωτσηδόν, σε έναν πιλότο θα διστάσουν; Αλλά είπαμε: στην Ελλάδα του «συνταγματικού τόξου», με τον πατριωτισμό πλέον να είναι ποινικά κολάσιμος ακόμα και σε εκφορά προφορικού και γραπτού λόγου, όλα είναι πιθανά.

Τελευταία εξέλιξη: Το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε το τουρκικό αίτημα εναντίον του Έλληνα πιλότου.

Ευτυχώς που η όλη διαδικασία δεν ήταν αντικείμενο επεξεργασίας αποκλειστικά από την κυβέρνηση, τις ΜΚΟ, τους «αντιρατσιστές» και γενικότερα εκείνους που θεωρούν πως ό,τι δεν συνάδει με τις δικές τους εθνομηδενιστικές και περιθωριακές παρακμιακές απόψεις πρέπει να ποινικοποιείται.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apisteuth-tourkikh-proklhsh-zhta-thn-katadikh-se-isobia-katheirjh-ellhna-pi#ixzz492P8DCdD

Exit mobile version