Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΟΚ στην Σάμο: Αλγερινοί «πρόσφυγες» βίασαν Σομαλή μέσα στο δημοτικό πάρκο!

ΣΟΚ στην Σάμο: Αλγερινοί «πρόσφυγες» βίασαν Σομαλή μέσα στο δημοτικό πάρκο!

Μια πολύ σημαντική είδηση πέρασε είτε στα «ψιλά» της ενημέρωσης είτε στην πλήρη αποσιώπησή της. Μιλάμε για την περίπτωση του βιασμού μιας Σομαλής από δύο Αλγερινούς στην Σάμο. Ένα από τα ελάχιστα ΜΜΕ που ασχολήθηκαν με το θέμα αυτό ήταν η «Δημοκρατία», η οποία υπό τον τίτλο «Ομαδικός βιασμός  32χρονης Σομαλής από νεαρούς Αλγερινούς (!) στη Σάμο» έγραψε τα εξής:

«Μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους της Σάμου προκάλεσε η είδηση της σύλληψης δύο νεαρών Αλγερινών για τον βιασμό μιας 32χρονης από τη Σομαλία! Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε το βράδυ της Κυριακής στο δημοτικό πάρκο, στην πόλη της Σάμου. Οι δράστες φέρεται ότι επιτέθηκαν στην 32χρονη, την απομόνωσαν και με την απειλή βίας την εξανάγκασαν σε συνουσία και σε άλλες ασελγείς πράξεις. Το θύμα, λίγη ώρα αργότερα, κατάφερε – παρότι σε άθλια κατάσταση – να περπατήσει μέχρι το κοντινό περίπτερο και να ζητήσει τη βοήθεια του ιδιοκτήτη, ο οποίος ειδοποίησε την Άμεσο Δράση.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι ξεκίνησαν άμεσα τις έρευνες. Νωρίς το πρωί της Δευτέρας, οι αστυνομικοί προσήγαγαν δύο υπόπτους, υπηκόους Αλγερίας, 19 & 22 ετών, οι οποίοι τελικά συνελήφθησαν. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι ίδιοι αρνούνται τις κατηγορίες, όμως το θύμα τους αναγνώρισε και αναμένεται να οδηγηθούν, σήμερα, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.

Όπως έγινε γνωστό, δράστες και θύμα διέμεναν στο hot spot του νησιού. Μπορούσαν, ωστόσο, να κινούνται ελεύθερα και έξω από αυτό, καθώς έχουν υποβάλλει αίτημα χορήγησης ασύλου, δίχως όμως να έχουν λάβει, μέχρι στιγμής, απάντηση. Στην περίπτωση που καταδικαστούν, ωστόσο, τους περιμένει είτε η φυλάκιση είτε η απέλαση και η επαναπροώθηση στη χώρα εκκίνησης».

Χρειάζεται, άραγε να πούμε περισσότερα; Ας σταθούμε, μόνο στο ότι οι δύο αυτοί «πρόσφυγες» κυκλοφορούσαν ελεύθεροι και άνετοι στο νησί, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την ασφάλεια των κατοίκων της Σάμου.

Το γεγονός, μάλιστα, ότι σε μια τόσο σημαντική είδηση έπεσε ένα βαρύ πέπλο σιωπής δείχνει ότι η διατήρηση των στερεότυπων της καθεστωτικής πολιτικής ορθότητας βρίσκεται για κάποιους πάνω από την επιβεβλημένη ενημέρωση για τέτοιες αποτρόπαιες ενέργειες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε επίσης: Οι Times αποκαλύπτουν αυτά που κρύβουν οι “νταβατζήδες”: Δεκάδες βιασμοί παιδιών στο “Hot Spot” του Ελληνικού

Τα συστημικά ΜΜΕ απέκρυψαν τον βιασμό μικρού κοριτσιού στον Πειραιά από τον αφγανό πατέρα του!

ΣΟΚ: Βιασμός ανηλίκου στο “Hot Spot” της Χίου από λαθρομετανάστη

«Πρόσφυγες» από το αφγανιστάν μέθυσαν και βίασαν 18χρονο ομοεθνή τους, στο κέντρο της Αθήνας!

Συνέβη στην Βάρη: πακιστανοί βίασαν και δολοφόνησαν ανήλικο ομοεθνή τους

Κτηνωδίες λαθρομεταναστών: Βούλγαροι βίασαν 18χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες και την πέταξαν στον δρόμο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/algerinoi-prosfuges-biasan-somalh-sthn-samo#ixzz492PWhQgY

Exit mobile version