Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαγωνισμός αμερικανοδουλείας για τον αγωγό ΤΑΡ ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Διαγωνισμός αμερικανοδουλείας για τον αγωγό ΤΑΡ ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Ηταν μόλις πριν από τριετία όταν ο ΣΥΡΙΖΑ κατείγγελλε το ενδεχόμενο έργων κατασκευής του αγωγού ΤΑΠ, μιλώντας για «εξυπηρέτηση αμερικανικών συμφερόντων» και «αδιαφάνεια». Βεβαίως, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε εξουσία έχει εξελιχθεί στον καλύτερο εξυπηρετητή των αμερικανικών συμφερόντων στην ευρύτερη περιοχή.

Η εξουσία έχει πολύ «μέλι» και για να μπορείς να το γεύεσαι πρέπει να γλείφεις ταυτόχρονα και αυτούς που σε έφεραν και σε κρατούν στην εξουσία, είτε αυτοί είναι οι ΗΠΑ είτε οι εταίροι και οι δανειστές. Φαίνεται, όμως, ότι οι πρωτοβουλίες αυτές του ΣΥΡΙΖΑ οδήγησαν στην αντίδραση της ΝΔ, η οποία διακατέχεται από το σύνδρομο της «απατημένης συζύγου».

Έτσι, λοιπόν, σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι «Η κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ είναι ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο που οραματίστηκε, σχεδίασε και δρομολόγησε η Νέα Δημοκρατία. Σήμερα, ο κ. Τσίπρας υποκλίνεται στο έργο αυτό. Τρέχει λαχανιασμένος να εγκαινιάσει ένα έργο που ο ίδιος συνειδητά χτυπούσε και συστηματικά υπονόμευε».

Αυτός ο διαγωνισμός αμερικανοδουλείας και εξάρτησης ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ αποτελεί μια ακόμη τρανή, όσο και θλιβερή, απόδειξη της πλήρους εξάρτησης των συστημικών δυνάμεων του «συνταγματικού τόξου» από ξένες δυνάμεις που επιβουλεύονται την Εθνική Κυριαρχία της Χώρας.

Διαβάστε επίσης: Τα συμφέροντα της Τουρκίας εξυπηρετεί ο αγωγός ΤΑΡ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diagwnismos-amerikanodouleias-gia-ton-agwgo-tar-anamesa-se-suriza-kai-nd#ixzz492dwed1n

Exit mobile version