Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Πριν λίγο ανακοινώθηκε από τον εκπρόσωπο των τοκογλύφων Νταισελμπλούμ, ότι δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν θα τα βρουν στις 24 Μαΐου. Όταν τα αθύρματα των Αθηνών και τα παπαγαλάκια τους, εννοούν να τα βρουν, σημαίνει αίμα και δυστυχία για τους Έλληνες και ασφαλώς νέους φόρους, αύξηση του κόστους ζωής με παράλληλα μείωση μισθών και συντάξεων. Οι συνεχείς ανακοινώσεις ότι το ΔΝΤ προτίθεται να εγκαταλείψει τη «διάσωση» της Ελλάδας το μόνο που σημαίνουν είναι περαιτέρω εκβιασμοί για αύξηση των εσόδων τους από τις τοκογλυφικές δραστηριότητες σε βάρος των Ελλήνων. Από την άλλη, η παραπαίουσα Ευρώπη είναι πολύ πιθανόν να δεχθεί άλλο ένα πλήγμα με την πιθανή έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ, μιας και τα σοβαρά κράτη κοιτάζουν το συμφέρον της χώρας τους και τίποτα άλλο. Μόνο στην Ελλάδα οι πολίτες της υπάρχουν ως υποζύγια για να συντηρούν λαθρομετανάστες και πολιτικάντηδες της δεκάρας. Και προφανώς όπως κρίνουμε εμείς ότι η Ελλάδα της μεταπολίτευσης δεν μπορεί να πάει μακριά, το ίδιο κρίνουν και οι Ευρωπαίοι, αλλά και οι πέραν του Ατλαντικού “σύμμαχοι” μας. Είμαστε έτοιμοι για όλα; Νυν υπέρ πάντων ο αγών! Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Κ.Κ.

Αποκαλύπτοντας την απάτη της αριστεράς

Το κράτος – μόρφωμα των Σκοπίων επέστρεψε στην Ελλάδα 11.803 λαθρομετανάστες που είχαν καταφέρει να περάσουν από διπλανές διαδρομές στο έδαφος της. Ασφαλώς τα σαΐνια που κυβερνούν την δύστυχη Ελλάδα τους παρέλαβαν. Παράλληλα η διαδικασία επαναπροωθήσεων στην Τουρκία – που πήρε στο μεταξύ τα φράγκα – έχει «παγώσει» με αφορμή τη κρίση που προέκυψε μεταξύ Τουρκίας και ΕΕ. Πόσοι είναι τελικά οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα; Μην μας πούνε πάλι 55.000 και τέτοιες αστειότητες, γιατί μόνο από τους αριθμούς της σίτισης των “απρόσκλητων” διαψεύδονται.

Θοδωρής Τ.

Σε εμπόλεμη κατάσταση η Τουρκία με τους Κούρδους

Σε σχολείο της Νέας Ιωνίας της Δ΄ Δημοτικού εστάλησαν οδηγίες για την καθιερωμένη γιορτή της λήξης της σχολικής χρονιάς. Εκεί οι δασκάλες δίνουν σαφέστατες οδηγίες ότι τα κοριτσάκια πρέπει από το προηγούμενο βράδυ να έχουν κάνει τα μαλλιά τους κοτσιδάκια, έτσι ώστε να μοιάζουν με Αφρικανάκια. Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό ο κατήφορος σε όλα τα επίπεδα, μιας χώρας που κάποτε ήταν ο φάρος του πολιτισμού και της παιδείας όπως την δίδαξαν οι αθάνατοι στους αιώνες φιλόσοφοι της.

Α.Χ.

Αδιάφορη η κυβέρνηση στις συνεχείς προκλήσεις των αλβανών κατά των Βορειοηπειρωτών

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-19-maiou-2016#ixzz49709crBb

Exit mobile version