Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Δράμα

Συναγωνιστές της Τ.Ο. Καβάλας επισκέφτηκαν την Κυριακή 15 του μηνός τα χωριά Κρηνίδες, Λυδία και Φίλιπποι του νομού, όπου ο κόσμος τους δέχτηκε με αγάπη και προσμονή για να ακούσει τις θέσεις του λαϊκού εθνικιστικού Κινήματος για τα τρέχοντα μείζονα ζητήματα.

Με κάθε ευκαιρία οι Συναγωνιστές συμπαρίστανται έμπρακτα στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό που φτωχοποιείται καθημερινά με τα μνημόνια της πατριδοκάπηλης δεξιάς και της εθνομηδενιστικής αριστεράς. Σε αυτή την σάπια πολιτεία της ρεμούλας και της κλεψιάς μοναδική ελπίδα και αχτίδα φωτός αποτελεί η Χρυσή Αυγή. 

Την Τετάρτη 11 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στα γραφεία της Τ.Ο. Καβάλας η ομιλία του Συναγωνιστή Δημήτρη Βογιατζή με θέμα «Ενάντια στην κόκκινη μνημονιακή χούντα». Η ομιλία ξεκίνησε με τον Συναγωνιστή να κάνει μια σύντομη αναφορά στα γεγονότα της 8ης Μαΐου που έλαβαν χώρα εντός του κοινοβουλίου. Για πρώτη φορά στα χρονικά κατασταλτικές αστυνομικές δυνάμεις έκαναν κλοιό γύρω από τους εκπροσώπους ενός ολόκληρου κόμματος. Τελικό αποτέλεσμα: η Χρυσή Αυγή παρέμεινε στην αίθουσα της βουλής και το αντισυνταγματικό τόξο αναγκάστηκε να αποχωρήσει ομαδικά. Η συνεδρίαση για την επιβολή ενός ακόμη επαίσχυντου μνημονίου διεκόπη για μία ολόκληρη ώρα. Ήταν μία ακόμη Νίκη της Χρυσής Αυγής ενάντια στο κόμμα των πολιτικών κομμάτων. Ο Αρχηγός του Κινήματος, που εν συνεχεία έλαβε τον λόγο, εξέθεσε την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το εθνοκτόνο μνημονιακό νομοσχέδιο του ασφαλιστικού-φορολογικού που διαλύει κάθε παραγωγικό κλάδο της χώρας. Η δήθεν αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί γνήσια συνέχεια του μνημνονιακού κατεστημένου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Κατόπιν έγινε μια εκτενής αναφορά στα εγκλήματα του κουμουνισμού, διαβάζοντας και αποσπάσματα από το βιβλίο του Μανώλη Μανωλέα (πρώην βουλευτή του ΚΚΕ), «Το αληθινό πρόσωπο του κομουνισμού», όπου περιγράφονται αρκετές από τις κτηνωδίες που έχουν διαπράξει οι ιδεολογικοί ηγέτες του κουμουνισμού. Το ιδιαίτερο σημείο που πρέπει να σταθούμε και σχετίζεται με το σήμερα είναι αυτό που έλεγε ο Λένιν ότι το κόμμα του προλεταριάτου θα πρέπει να μοιάζει με καουτσούκ, δηλαδή να μπαίνει σε οποιοδήποτε καλούπι και να προσαρμόζεται σε όλες τις καταστάσεις. Αυτό δεν συμβαίνει και σήμερα με τους μπολσεβίκους της κόκκινης χούντας του μνημονίου που σε συνεργασία με τους δήθεν πατριώτες των ΑΝΕΛ διαλύουν την χώρα; Γιατί μας φαίνεται παράξενο ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται; Άλλωστε ο Λένιν είχε διαιρέσει το πρόγραμμα του σε δύο στάδια, δύο σταθμούς. Το πρώτο αφορούσε το «μίνιμουμ» και συνίστατο στην συμμαχία των μπολσεβίκων με τους σοσιαλδημοκράτες και τους Εσέρους.

Μετά φυσικά ετέθη σε εφαρμογή το δεύτερο στάδιο και ανατροπή της δημοκρατίας και η εγκαθίδρυση της δικτατορίας των κουμουνιστών, δολοφονώντας τους ηγέτες των αντιπάλων του. Κλείνοντας, διαβαστήκαν αποσπάσματα από την ομιλία του Αρχηγού αποδεικνύοντας ότι η μοναδική πραγματικά εθνική δύναμη εντός της βουλής είναι η Χρυσή Αυγή αφού πρώτη φορά στα 40 χρόνια της μεταπολιτευτικής κυριαρχίας της Αριστεράς, που μία ισχυρή πολιτική δύναμη χτυπά κατά μέτωπο το ιδεολογικό και πολιτικό της κατεστημένο. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με όλους τους φίλους και υποστηρικτές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Δράμας στη λαϊκή αγορά και σε καφενεία του χωριού Προσοτσάνη. Κλιμάκιο Συναγωνιστών διένειμε εφημερίδες και φυλλάδια με τις θέσεις του Κινήματος για τον αγροτικό τομέα σε καφενεία της κεντρικής πλατείας και σε παραγωγούς κι εμπόρους στη λαϊκή αγορά. Η αποδοχή του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θερμή και η πλειοψηφία αυτού ζητούσε με φανερή προθυμία έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Επίσης, πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι μας πλησίασαν για να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους για την προδοτική στάση της συγκυβέρνησης αλλά και των άλλων κομμάτων που συνεργούν μαζί τους. Οι παραγωγοί και οι έμποροι της λαϊκής αγοράς εξέφραζαν παράπονα για τις αιματηρές φορολογήσεις και έλεγαν ότι είναι ένα βήμα πριν την καταστροφή και ότι η μόνη πολιτική δύναμη που βρίσκεται δίπλα τους και ενδιαφέρεται για τα προβλήματα των κλάδων τους, είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή. Ο έντιμος πολιτικός μας αγώνας συνεχίζεται μέχρι την Τελική Νίκη.

Στα κατάμεστα από κόσμο γραφεία της Τ.Ο. Δράμας για την ομιλία του Γραμματέα της Τοπικής με θέμα «Ο κίνδυνος αλλοίωσης της ελληνικής φυλής από την λαθρομετανάστευση» ο Συναγωνιστής Αζαριάδης προέβη σε μια εκτενή αναφορά περί των εννοιών του Όμαιμου, Ομότροπου, Ομόγλωσσου και Ομόθρησκου, τονίζοντας παράλληλα ότι οι Έλληνες πρέπει να αντιληφθούν -όπως έλεγε και ο Κωστής Παλαμάς- μόνοι κριτές θα είναι οι αγέννητοι και οι νεκροί. «Έχουμε χρέος στους προγόνους μας να μην αφήσουμε να την Πατρίδα μας να χαθεί και έχουμε χρέος στους αγέννητους να παραδώσουμε μία Πατρίδα καλύτερη και ελεύθερη. Η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να το καταφέρει αυτό, είναι η Χρυσή Αυγή, στόχος της οποίας είναι να απελευθερώσει το Έθνος από την ξενοκρατία, την αλλοίωση της Φυλής μας από τα αλλόφυλα στίφη εισβολέων και την δουλεία των τόκων».

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και στη στάση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που καταψήφισαν το νέο ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο που έφερε στη βουλή η αριστερά. Τέλος, έγινε λόγος στα νέα δυσβάσταχτα μέτρα που έχουν ως αποτέλεσμα την επιμήκυνση της δυστυχίας των Ελλήνων με την υποκριτική στάση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οι οποίοι εν μέσω πανηγυρισμών φέρνουν ένα ακόμα καταστρεπτικό για την ελληνική κοινωνία νομοσχέδιο. Μετά το πέρας της ομιλίας, άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn497#ixzz4970U6Pjl

Exit mobile version